Моделката Глория излезе от ВИП Брадър да протестира с пениси! Виж тук:

Глория плаче за цигариДефилиращата по световните модни подиуми (по думите на Ники Кънчев) моделка Глория Петкова бе изгонена снощи от ВИП Брадър.

На зрителите им писна от толкова много истерии, показност и самочувствие. То не бяха демонстрации от типа „аз се обличам най-добре, а вие сте егати селянките“. Не беше парад на странните тоалети, които незнайно в колко куфара бяха събрани, но нито веднъж тя не ги повтори. Не бяха критики към другите – „защо се държите като повлекани“. Не бяха изцепки и истерии и какви ли не изпълнения… И всичко това само и само да бъде забелязана и оценена.

Глория Ирина скандалВръх на лиготенето й в Къщата стана рожденият й ден. Цял ден Гро менеше настроенията си като носни кърпички и ту се смееше, ту изпадаше във водопад от сълзи, ту си размазваше скъпия грим. Заради задачата на останалите да й прецакат празника, тя се хвърляше на леглото и скимтеше за всяка разлята бутилка шампанско, а когато залепиха тортата й на прозореца, моделката се пльосна на земята и започна да рита от яд като петгодишно дете.

По време на целия си престой в Къщата по свой егоистичен начин тя мачкаше слабите и се подмазваше на силните, а единствената смислена история, която разказа и която наистина предизвика сълзи бе побоят, нанесен й от нейно гадже, който бой продължил цели три часа, но тя успяла да го изтърпи. Но не каза защо са я били.

Глория рита на земятаМалко преди да излезе от Къщата Гло се похвали с изложбата си от пениси, която била направила като дипломна работа в гимназията. На въпроса защо пениси – тя се позамисили и каза, че така протестирала срещу системата. Така и не стана ясно срещу коя система – училищната, политическата, или направо срещу международното положение.

Сега тя се хвали със златен вибратор и гадже на Име Димитър.

И излезе от Къщата с намерението да продължи протеста си с мъжки полови органи, без значение какви – истински,  купени от магазина или рисувани!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *