ЕМАНУЕЛА ВЗРИВИ БЪЛГАРИЯ: „Хората Напускат Страната Не заради Чалгата, а Заради Вас, Продажни Интелектуалци! Виж Тук:

Емануела мислиЕмануела буквално взриви България на вчерашния лайф във ВИП Брадър. А събралите се на другарски съд да я гонят съквартиранти буквално изпаднаха в шок от неочаквано смелите й и истинни думи! 

Неочаквано за критиците си в Къщата певицата отговори спокойно и смислено на всички подвеждащи и компрометиращи въпроси, целящи да я унижат и смачкат. Но когато Ути и Жоро Торнев с пяна на уста наченаха да се заяждат открито с текстовете на песните и професията й, Емануела неочаквано изригна: „Проблемът на България не е в чалгата, а във вас интелектуалците, които се прОдадохте и я прЕдадохте! Не заради нас, певиците, а заради такива като вас хората напуснаха родината!“, изстреля думите си като в транс уж вятърничевата певица и с откровеното си прозрение буквално шокира България. А съквартирантите й псевдо-интелектуалци замръзнаха задълго втрещени и в пълно мълчание, опитвайки се да асимилират режещите уличаващи истини, които фолкаджийката безмилостно изстреля в лицата им.

„И не се чудете защо евакуиралите се в чужбина българи не Ви канят да им четете стихове, а викат такива като мен да им попеем и да ги позабавляваме“, завърши певицата.

Какво всъщност каза Емануела – чалгаджийката с беден речников запас, но пък с явно високо IQ и вродена природна интелигентност! Жената, която всяка вечер е на работното си място сред народа и поради това усеща импулса и настроенията на обществото българско, изстреля една проста, но Гениална Истина: Вие мили, родни прегладнели, недостойни псевдо-интелектуалци масово се продадохте на НПО-американски фондации и тем подобни соросоидни организации за контрол на населението. И с това продадохте душата и кръвта на България – за жълти стотинки! Ако някой не е разбрал – това всъщност каза Емануела!

След което певицата продължи: „Вие тук така и не се опитахте да ме опознаете като човек. Лепнахте ми етикета „чалга певица“ и ме сочите непрекъснато с пръст. Опитахте се да ме изкарате второ качество човек и ме отлъчихте от интелектуалната си надута групичка. Хората не са етикети. Ценностите на един човек не са съизмерими само с това колко книги е прочел, а как се държи с останалите. А вие се държите надуто и надменно. Тогава как да ви отвърна?

Обзалагам се обаче, че на мой концерт мога да събера в пъти повече слушатели, отколкото вие на някое ваше мероприятие. Народът ни има нужда от този вид музика и аз му я давам!

„Вие, интелектуалци, продадохте България!“! Емануела едва ли осъзна какъв удар нанесе на тези, които заспиват с книга от световната класика в ръка, а по цял ден не правят нищо друго, освен да творят за шепа хора, или най-егоистично да се самоусъвършенстват, без да реализират познанията си.

Самата тишина, която отекна след думите й показа, че е настъпила групичката на псевдо-интелектуалците по мазола. Та половината от тях са трайно безработни! А са безработни, защото са безполезни за обществото ни!

Българската интелигенция наистина се продаде на чужди интереси, които й наливат по някой лев, за да не умре от глад. И вместо за народа, плащачите я впрегнаха да работи против него. Явор Бахаров сам си призна, че е бил протестър срещу пари. Ути от години е личен лакей и се зове „народен готвач“… но с най-голямо старание готви на управляващата олигархия: Същия със страст и опиянение участва активно в предизборната кампания на ГЕРБ по време на първия им мандат.

Жоро Торнев пък е известен единствено с това, че е режисьор на халтураджийското предаване „Каналето“, което години наред изпълняваше политически поръчки на властимащите. А освен това се прочу и с изневерите си, които съпругата му Мира Добрева от немай къде прости.

Хронично безпаричната актриса Ернестина Шинова, която беше в Къщата миналия сезон, също е професионална платена протестърка. Заедно със съпруга си Андрей Слабаков по време на летните соросоидни митинги през 2013-та г. пушеха замислено и се обявяваха против „режима“ на Орешарски – ясно от кого заплатени и ясно с каква цел!

В един от предишните сезони на „ВИП Брадър“ пи-ар-ката Соня Култуклиева ревеше и изписваше по пръстите си с червило „Оставка на Орешарски“ докато беше в Къщата. Пак срещу заплащане! Соня е известна с това, че не си отваря устата без пари, а актьорското, вечно недохранено, семейство на Андрей Слабаков е свикнало да осребрява всяка своя поява. За шефа на Съюза на артистите Христо Мутафчиев, който префасонира организацията в соросоидно НПО и за бившия вече шеф на Народния театър Калин Сърменов пък няма нужда и да споменаваме. Процесът на глобално овладяване и подчиняване на българската културна интелигенция от американските НПО-фондации с цел контролиране на населението в колониалната територия България, е глобален и всеобхватен.

Така наречената ни интелигенция буквално слугува на назначеното от САЩ българско марионетно правителство и тотално е изгубила уважението на истерзания и беден български народ. В другите страни, а и по време на Българското Възраждане, интелектуалците са в основата на всенародни революции, а тук и днес нашите взимат едни чуждестранни пари, за да се правят на маймуни, защитавайки един чужд режим, който е меко казано диктаторски и унищожителен за България!

И в този смисъл Емануела е права!

Българите не бягат в чужбина заради нейните песни, а заради лошото и обирджийско управление на страната ни, в което съучастник е така нареченият културен елит.

Само вижте къщите, в които живеят Ирина Тенчева, Ути, Слабакови, Деси Цонева, Кака Лара и останалия „цвят“ на нацията.  Палати, които не са изработени на сцената или със стихове и картини.

Палати, които са купени с грешни и продажни пари. Ето това се нарича чалга!!! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

44 коментара

  1. ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ Е КОЛОНИАЛНАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ, КОЯТО СТАРАТЕЛНО СИ ОТГЛЕДАХА КОЛОНИЗАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ! ПРАВА Е ЕМАНУЕЛА !

  2. Правилно им го каза. Тя си изкарва парите с пот на чело, а те с далавери, облечени с благовидното було на интелектуализма. Какви интелекти са, като псуват като каруцари и всички са влезли за пари? Те и в затвора ще влязат, ако някой им плати!

  3. След такова изказване, всеки би онемял. Тази е свръх мега проста…..

    • то пък ти си един умник……Браво на жената!Казала им го е направо,без украса,защо никой не и е възразил тогава,нали са „интелигентни“//////

  4. Силна жена. Сама си гледа децата, сама се бори с живота и не й пука от истината и надутите ни измислени интелектуалци.

    • Тя просто е чудесна. Казала е всичко точно и на място, където бихме чули нейното мнение…
      Жалко, че едва сега я откриваме като човек!
      Сполука за нея и децата й!

  5. Тъпа подвеждаща статия:)Емануела може и да е ,,права,,но добре че все още я има тази интелигенция,че иначе България съвсем няма да я има.
    И Емануела трябва малко да прочете книжки от история на изкуството за да види че всички известни музиканти поети и художници са били окло властта и известните фамилии,защото изкуство се прави със много пари.А тя ще си пее по кръчмите и толкова:)

    • Имаше Радой Ралин, имаше Станислав Стратиев, имаше интелектуалци. Лично ги познавах. Но след като единият направи епиграма в момента, в който случайно се срещнахме, а другият след като вече бях гледала „Сако от велур“…..
      Имаше…. ги Дидо, Но явно ти не си бил роден за тях!

    • А тя ще си пее по кръчмите и толкова:) – Може и да пее по кръчмите но поне има куража да го каже в прав текст за разлика от някой тук пишещи !!! И тя винаги ще е добре дошла където и да отиде за разлика от 99% от „интелигенцията“ И това е !!!

  6. Браво на момичето!Някой трябваше да се изтъпани и изрече истината на тези псевдонителектуалци и псевдохора,дошли единствено с надеждата за бързо забогатяване ,защото си вярват,че са ценен кадър и обожествявани от народа,а най-вече,защото си имат влиятелни покровители.И ако ситгне някой от тях финала,ще се радвам публиката да го освирка подобаващо,защото никой от тия квачки-интригантки-Ирина,Лара,Лили-,които не са никакви в очите на хората,не заслужава адмирации,а ще направи най-добре да се скрие

  7. Това не е интелигенцията на България – това са едни дребни, злобни, безцветни човечета!

  8. Едно време интелигенцията е била начело на всички революции и промени, а сега нашата прилича на придворни пудели, които въртят опашки и чакат да бъдат нахранени и похвалени за старанието. И те си ги хранят. Във всяко предаване с огромни хонорари. А в знак на благодарност пък пуделите лаят срещу всеки, срещу когото ръката, която го храни, ги насъска.

  9. Много вярно е казала Емануела.
    ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ / уж будната съвест на обществото /ОТ ГОДИНИ ОБСЛУЖВАТ ВЛАСТТА, Медиите също са такива измекяри. Артисти студенти ,симпатяги и други помияри са щпицкомандата на властта срещу неудобните …
    Помним отвореното истерично писмо на такива „интелекуалци“ и съмнителни НПОта , и клеветите срещу Волен Сидеров …

    Спрете да си затваряте очите за посредствеността на т.нар интелекуалци !
    Губим България на всички фронтове ….

  10. Ботев е безпощаден: „Предател верен“ нарича той българския „интелигент“ – попа, даскала и търговеца. А Ернестина не е и българка дори.

  11. По принцип истината не е приятна за никой от засегнатите да я чуе,но какво да се прави.Тя трябва да се знае. На България са нужни много такива като Мануела,за да тръгне по нов път.

  12. Щом неграмотните започнаха да дават оценки за политика култура и възпитание…спукана ни е работата.

  13. Нормално е да си посредствен.Дразнещо е когато го афишираш.А това,че от 15 коментиращи 14 подкрепят певицата си е направо плашещо..

  14. А кого да подкрепят в този случай? Когато всички са слепи, едноокият става цар!

    • :) :)
      Ваня, проста и тъпа си като селски галош. Моля те искрено да ни отървеш от съществуването си завинаги и да повлечеш с теб още едни 3 000 000 такива глупаци и България ще сане като Швейцария. Трансформацията на държавата ще се случи мигновено ако ги няма тези дебили като теб.

      • До „Ебал Емануела“

        Ако Ваня повлече със себе си в чужбина още 3 млн. „дебилни българи“, както съветваш, тук ще останат само цигани и мигранти! И България ще заприлича не на Швейцария, а на Пенджаби!

  15. Браво на Емануела! Крайно време беше някой да натрие носовете на тези така наречени „интелектуалци“! Та аз не виждам с какво са по-различни от хората извън къщата! Какво показват- поведение ли, умение за разговор ли, богат речник ли, дипломация ли, известност ли, снизхождение ли, съпричастност ли…..и т.н.? Защо не ги попитате нещо съвсем елементарно: Коя е причината те са в къщата? Колко очакват да получат в кеш срещу излагацията си пред една цяла нация? Жалко е, че за истински стойностните хора от интелигенцията ни ще се съди от тази малка не зная как подбирана група!

  16. Това не е шок. Ами истината. Типично по-български от училище всеки се оправдава ссъс слабия или различния.
    Много хора се правят на умни 15 год вече и какво постигнаха? НИЩО.
    Даже тези певици, без значение стила, който пеят са класи над тях като професионално развитие. Та вие всички в къщата сте едни издънки без никакви успехи, за какво претендирате? Какво дадохте на обществото? Какво построихте за 20 год? НИЩО. Оставихте вашите деца и внуци да се оправят…а сега имате големи претенции?

  17. преди много години 68-70,бабите се събираха у нас на седенки и си говореха.От него време си спомням едни думи казани от моята баба.Тя казваше следното.Жълтата раса ще завладее света.И,Г.Димитров каза-Вземе ли интелигенцията властта с Бг е свършено.

  18. Защо не ми идва на ум какви интелектуалци са тези вътре и какви випове? Единият готвач със самочувствие по-голямо от корема му. Другият бил снимал клипове. Третият гей, който реве за кучетата си. Четвъртата жена на мъжа си. Петата внучка на баба си и дядо си. Шестата безработна водеща на детски предавания.
    Е, ако това е интелигенцията, тогава ние, простосмъртните, сме по-умни от тях.

  19. „… беден речников запас, но пък с явно високо IQ и вродена природна интелигентност“?!
    Няма как да си беден на думи и велик умник!
    Разбира се, че българите не бягат от Родината си, заради нея! Коя е тя, че да е какъвто и да е фактор. Основното й предназначение (в социален аспект) е да бъде ползвана за зрелища, когато народа оскотява от глупост, мързел и тарикатлъци на дребно!
    Няма криза за трудолюбивия! Може да не получи очакваното или полагащото му се, но от глад няма да умре.
    Жалко, че държавицата ни бавно преодолява опростачването, в което такива като Емануелчето са се взели на сериозно и пълнят медиите с чалгарските си напъни да заинтригуват поредният „спонсор“.
    Срамувам се от подобни внушения, те са унизителни за децата на България! Дано не Ви повярват в „прозрението“, че точно Емануела е „природно интелигентна и с високо IQ“.
    Тежко ни и горко, ако и Вашите деца ги храните с парите от тази статия, в която им давате за пример този интелектуалец – Фолкаджийката с „беден речников запас“!

  20. Тази е с вродена интелЕгентност ? :) Хаххахахахахахахахахахаха. Проста евтина пачавра, с която може да легне всеки за сумата от 4000 лева. В каталог даже са я сложили, че да можеш да си избираш. Да не се обяснява, а да прилапва на богатите чичковци и да си трае, че ако не са интелектуалците да и дадат някой лев ще ходи не само да пее извън България, ама и да свири на гастарбайтерите.

    От кога пък тези простакеси взеха и акъл да дават? Нахалници долни !

  21. Аз също не слушам чалга, но Емануела е права.
    Не гледах и това предаване, но приятели ми предадоха за казаното и гледах записите.
    Удивена съм от така наречените ВИП… Ако това е ВИП-а на България, то ситуацията е ужасна. Имат дори наглостта да нападат и да се държат толкова надменно. Веднага се вижда, че тези ВИП няма какво да правят щом са там. Защо са безработни като са толкова „умни“? Защо никой от тях няма собствен бизнес? Защото не слушат чалга? Дори не знаят колко се излагат… жалка картинка.

  22. Тази как може да е уприличават с интелигентна?!? Как е възможно изобщо някой вътре да се води от интелигенцията. Това са глупости!! Вътре са само Псевдо водещи / журналисти , певици / компанйонки и други незнайно какви. Това не е интелигенция. Първо на първо не вярвам един истенски интелигентен човек да влезе вътре на първо четене.

  23. То в днешно време не интелигенцията е управлява нашата държава , а точно обратното . Междодругото то е нещо много по сходно с чалгата днешното ни прибиваване в родината ни, заради простотата на хора като тази певица и управляващите , които са не по малко изключително глупави , но алчни. Много лоша и опасна комбинация. Пази боже от такива хора като Емануела.

  24. Една жена каза на овълчените ни за пари и карикатурни випове – жалки сте!
    И беше права.
    Една проститутка от околовръстното понякога може да има повече достойнство и човещина, отколкото тези в Къщата. Като е толкова велик Жоро Торнев или Ути, защо са се завряли в такова чалга предаване?
    Не слушам чалга, но тяхното е чалга начин на живот!

  25. Затова да гласуваме за референдума! Палачинката се обръща!

  26. В момента в България няма интелигенция, само псевдо и това всъщност е кризата,която всички ние тук изживяваме.Интелигентният човек не може да се купи, защото това е призвание и той го знае, затова просто отива там,където могат да го оценяват достойно.

  27. Права е !И какво от това !Гадно е но ще е факт !БСП ще се връщат на бял кон.!!!!!

    След грабенето на тройната коалиция и пребиването на пенсионери пред парламента от Станишевското управление никой нещеше да чуе за БСП-ДПС.
    Как да се върнат на бял кон? Лесно слагат мутра + реформатори за 2 мандата !

    На Волен Сидеров също и издърпаха ушите и Атака обединиха с Каракачана и „Татаря“ , а пък паметливият булгаристанец може и да си спомни, Илия ….. килия…. па тия…….!!???????
    „Българино!Не ме гледай умно !- казваше Жоржи .
    Какъвто народа такава ще му е и управата и „елита“!!
    И понеже съм „умен’ и“ всезнаещ“ – Избирам :Смешната и жалка бюлетина „не подкрепям никого “ – хахаха смешно и жалко за един народ , който позволи 26 години да се гаврят с него и продължават …………….
    Аз също не съм съгласен с „новата’ политика на АТАКА , но не мисля , че е редно да „плюя“
    срещу себе си.Аз също няма да гласувам за ОП , но не виждам , кои са по-подходящи .!
    Кои са тези – да гласувам за БСП , ГЕРБ ,ДПС, и техните производни ли , дето измениха на идеите си (БСП““““““) , ДЕТО ОГРАБИХА НАРОДА , БЪЛГАРИЯ или 26 години създадоха по -лошо от анархия ли , дето са се доказали , че не са никакви политици , а мафиоти ……..и дето ви накараха да си мислите , че най-големият престъпник е Сидеров , а АТАКА са лумпени ………..

    Kak така се разочаровахте от АТАКА , а ще давате доверие отново на тези , които са ви мамили 26 години (даже 71 години вече) , а ПП АТАКА е едва на десет години и никога не е била на власт ……….
    Много е дълга темата …….
    По сценарий –-Всички партии без изключение , които са допуснати в политическото пространство трябва да са от „наште“…………и суверена избира единствено и само измежду тях и така се вижда „колко му е акъла“……..
    Да ………. Дълга тема за необразованите , но много кратка за интелигентните ……….

  28. В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ПСЕВДОИНТИЛИГЕНТИ,ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ ОТ МУЛТИПЛИКАЦИООНИ ФИЛМИ.АКО ЖОРО ТОРНЕВ УТИ И ТЯХНОТО ОБКРЪЖЕНИЕ СА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, ТО АЗ СЪМ ДАЛАЙ ЛАМА.НА ТИЯ ХУМОРИСТИ МОГА ДА ИМ ОТВЪРНА С ЦИТАТ ОТ ЕДНИ ДРУТИ ХУМОРИСТИ СЪЗДАЛИ ЕДНА ХУМОРИСТИЧНА ПЕСЕН,ИЗРАЗВАЩА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ В ПО ГОЛЯМАТА ИМ ЧАСТ.И ПОСЛЕ МИ РАЗПРАВЯТ ЧЕ БИЛИ ИТЕЛЕКТУАЛЦИ,ЧЕ ЧЕЛИ ФИЛОСОФИЯ ОЩЕ ОТ МАЛКИ,ГОВОРЯТ МИ НЕЩО ЗА СОКРАТ И ЗА СЕНЕКА А МАЙКИТЕ ИМ У ТЕХ КЛЕЧАТ НАД ЧУШКОПЕКА.

  29. Тази селянка да си спада силикона и да си отива на село. Тези не са никакви звезди, а ни обират и ни принуждават да им гледаме курвенските интриги. С интернет всеки може да се покаже и има наистина красиви и умни хора, които си заслужават почитателите. Звездите са на небето и се виждат със сателит. В 21 век всички знаем как да правим секс и да лежим на плажа и не ни се занимава с комплексирани селяни 24/7.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *