Митьо Пищова: Да те изоставят приятелите е по-тежко от смъртта

Митьо Пищова мацкаВ инвалидна количка съм! – призна отчаяно Митьо Пищова

След операцията на коляното ми сега се раздвижвам с проходилка. Ужасно е! Едва издържам, имам чувството, че не мога повече, проплака жално великотърновкият бохем, който се е превърнал в жалка карикатура на самия себе си.

Мъжът, който забавляваше цяла България с разказите за манекенките и джакузитата си,  месеци наред се бори с тежките последствия от операция на износена става на коляното.

Сега се връщам се от Велинград, цяла седмица ме раздвижваха в проходилка, станах като бебетата, не мога и крачка да направя сам. И пак лягам в болницата във Велико Търново. Призовах тези, които се сещат за мен, да ми се обадят преди празниците, но никой от приятелите ми, с които  сме яли, пили и веселили, въртял съм им чевермета, правил съм им тежки софри, дори не вдигна телефона да ми се обади и да ми честити Новата година.

А съм им давал заеми за 20 бона, пък част от тях и стотинка не са ми върнали. Само малките котенца не ме изоставиха,  обаждат ми се, ама аз не мога нито да ги водя в джакузито, нито да ги провя щастливи, както преди, признава бохемът от Арбанаси.

Пищова тъжно споделя, че се чувства напълно отхвърлен от света и от хората, които е смятал за близки. „Мъчно ми е, болно ми е, страшно ми  тежи. Чувствам се напълно сам и ненужен. Няма да умирам, ясно е,  но да  умрат тези, които си обичал и телефоът ти да мълчи, това е по-тежко от смъртта“, казва той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/I495tmg-BZQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *