Калина Паскалева заби рапъра Wosh MC

Калина преобличанеПлейбойката Калина Паскалева, която се доскандализира с участието си в „Биг Брадър Ол Старс”,  се заигра с рапъра Wosh MC, който пък участва във ВИП изданието.

 Бившото гадже на Радина Кърджилова и Луиза Григорова успял да омае лесно брюнетката, която сега се подвизава като писател и репортер в „Папараци”. Двамата брадъри са отскоро в една компания и скоро се случило така, че осъмнали  в едно легло. Това станало след доста бурен купон, който продължил до изгрев слънце. Авторката на спорната и скандална книга „Дневниците на една ку*ва” и синът на актьора Иван Иванов просто преспали заедно в буквалния смисъл на тази дума, тъй като били прекалено пияни за да упражнят креватната любов.

Отношенията  им са отскоро и в момента се въздържат от следващата крачка, издаде приятел на колебаещата се двойка. Безпардонната мъжемелачка  и Wosh MC се срещнали за първи път на живо на партито на финала на „ВИП Брадър” и „Биг Брадър Ол Старс” в края на декември. Тогава обаче само се оглеждали и се преценявали един друг.

Приятелите на рапъра недоумяват странния му интерес към скандалната репортерка, която има и сама се хвали с  пикантното си минало. Нашият Стефан изобщо не е от хората, които си падат по напудрените жени и особено тези, които са преледвачки на богати мъже. Дори докато беше в Брадъра, няколко пъти го показа като иронизираше  Елена Кучкова. Странно е, че сега изобщо е обърнал внимание на Калина, коментират близки до младия мъж.

Докато беше във „ВИП Брадър”, изпълнителят твърдеше, че идеалът му за жена е Ива Екимова.  Веднага след това тръгна слухът, че рапърът си пада по водещата, а той не го криеше и даже съжали, че тя  има сериозна връзка, защото иначе щял да се пробва с нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *