Мистър „Панорама“ се развежда заради силно разклонени рога!

Бойко ВасилевВодещият на „Панорама“ Бойко Василев най-после е решил да се разведе с жена си  Адриана Петрова.

От доста време журналистът се колебаел дали да си разваля семейството и преглъщал изострените отношения вкъщи. Правел го главно заради детето си, тъй като знаел колко е лошо да живее с разведени родители.

Проблемът бил обаче, че връзката между него и  жена му се скъсала след нейна изневяра преди години. Колкото и опити да правели да залепят счупеното, не се получавало.

Бракът на Бойко Василев беше в сериозна криза още преди 8 години. Тогава  водещият бе неприятно изненадан от изневярата на жена си с колега – адвокат, с когото заедно работели в екипа, защитаващ медиците ни в Либия.  Между двамата пламнала буйна любов, която обаче угаснала след процеса.

Но Адриана оттогава не била същата. Бойко и неверната му съпруга не можели да забравят миналото и заради сина си живеели в семейна агония.

Сега обаче на Василев му писнало да обитава студения си дом, окичен с рога. Говори се, че Адриана пак започнала да му кръшка, а той не издържал и се изнесъл на квартира. Детето вече е голямо и по-лесно ще преживее раздялата на родителите си.

Из кулоарите на телевизията тръгна и друг слух. Че този път изневерилият бил Бойко и то с… друг мъж.

Вярно ли е това, или само злостни приказки, никой не може да потвърди със сигурност, но разводът в семейството в най-скоро време ще е факт.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *