Арестуваха Веско Гробаря от „Биг Брадър“ за наркотици!

ВескоПобедителят от „Биг Брадър – фемили“ Веселин Кузмов, по-известен като  Гробаря е спипан с наркотици и арестуван  в Пловдив.

В него са намерени  7 грама марихуана и  амфетамини. Иначе агресивният мачо не оказал съпротива, но през цялото време пледирал, че наркотиците не се за продаване, а за собствена употреба и никой не можел да му каже какво да пуши и какво да не пуши, какво да пие и какво да не пие.

В момента Кузмов е задържан за 72 часа.

Той се прочу от Биг Брадър, като мъжа-деспот, който потискаше жена си Ели и непрекъснато сипеше люти закани, крещеше й, канеше се да я убива, дърпаше я за косата, псуваше я и непрекъснато я заплашваше с физическа саморазправа за ужас на останалите съквартиранти.

Ели търпеше тихо и кротко изблиците му, снишаваше се, гледаше да е далеч от погледа му и изпълняваше всяка негова прищявка.

Двамата спечелиха риалити шоуто, защото в очите на българите бяха идеалното патриархално семейство – мъж-деспот и покорна и изпълнителна, достатъчно стресирана жена.

След предаването обаче Ели му избяга, използва своята награда за разкрасяване, разведе се и го остави да буйства сам. Още в предаването Веско се хвалеше, че употребява всякакви наркотици, а когато бе зарязан безцеремонно, явно се е отдал  на пиене, дрога и шумни пиянски компании.

Сега обаче явно ще трябва да си плати за факта, че се разхожда по улиците с марихуана и амфетки в джоба.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА? каза:

    А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *