Моника Валериева изнудвала Христо Сираков с нероден Петко!

Моника1Моника Валериева се опитала да упражни сериозен рекет върху  Христо Сираков,  като го обвинила,  че бебето, което беше заченала, е негово.

По това време моделката тъкала на два стана и хем официално ходела  с милионера Христо Врачев, хем от време на време се отбивала  и в леглото на 100-те манекенки да го радва.

Когато разбрала, че е бременна, ( въпреки, че и днес още не е сигурно дали не си е измислила бременността- б.р.), тя първо отишла при Ицо и му осветлила ситуацията. Мъжемелачката  решила, че поне може да поопразни малко банковата му сметка, защото на тези години бизнесменът никак няма да се радва да дундури пеленаче.

Така и станало. Христо доста се изплашил от факта, че ще става татко и бил готов  да даде мило и драго, за да се отърве и от бъдещата майка,  и от бъдещото отроче, за което не бил 100 процента сигурен, че е негово, но не искал да се главоболи и кара да си прави тестове.

Клюката мълви, че Валериева поискала от повелителя на манекенките цели  50 хилядарки  за аборта и за стреса, който той и бил причинил и евентуалните страдания и угризения, които ще почувства след отстраняването на плода.

Сираков се усъмнил, защото цената на страданията й му се видяла прекалено висока.

Ако беше поискала по-малка сума, той със сигурност щеше да й даде. Но 50 хиляди го стреснали, накарали го да смята, че това е шантаж и затова Моника не получила нито лев, разкриват приятелките на бръмчалката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *