Черната Златка сключила сделка с Бог: Вече Пъчи Силикон в Църкви и Параклиси

Златка МироНаблъсканата със силикон плеймейтка Златка Димитрова внезапно е сменила курса и се е превърнала в най-ревностната богомолка.

Тя непрекъснато ходи по църкви и манастири, насочва силикона си към някоя икона и започва да се моли. А в дома си е направила цял параклис.

Докато преди не изпускаше момент да се снима чисто гола, или поне да щракне предизвикателно вирнатите си ц*ци, сега се облича скромно, няма и следа от дълбоките деколтета и късите полички. На всички разправя, че се е преродила духовно и се е превърнала в друг човек.

„Преражданията“ на Златка ги знаем. Те траят от ден до пладне, но сегашното ще продължи повече време, тъй като Димитрова е бременна и панически се страхува и тръпне дали ще износи детето.

Преди две години тя пак позираше с надуто коремче по плажа, но за лош късмет бебето бе убито от инфекция в утробата й и се наложи да го извадят мъртво със секцио.

Сега тя кара нормална бременност, ходи на прегледи по-често, отколкото е нужно и трепери да не се случи нещо лошо.

Пред свои приятелки Димитрова споделила с огорчение, че майката на Миро не искала внуче от нея, признавала само другата си снаха, с която той още не е разведен. Жената не можела да преживее факта, че синът й е омагьосан от бургаската бръмчалка, която има повече голи снимки от дърта по*ноактриса и която е имала повече връзки, отколкото 10 нормални моми на тази възраст.

Законната съпруга на Миро също не е очарована, че детето й ще си има братче или сестриче и Златка непрекъснато се чувствала изложена на негативна енергия.

Затова се обърнала към Бог, като се надява Той да реши проблемите в объркания й живот и да запази бебето й живо и здраво.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *