Борисов: Три папи са ме галили по главата, обичам сланинка, ама докторът не дава

Борисов2Премиерът Борисов остави Дейвид Камерън с отворена уста, когато по време на официалното посещение на британския  премиер му показа колекцията си от икони и снимки.

Пред цялата делегация от официални лица Борисов се попипа по темето и гордо обяви: „Три папи са ме галили по главата. Аз съм благословен!“. Преводачката сериозно се затрудни да предаде какво е казал премиерът ни и какво е искал да обясни. В отговор Камерън се усмихна учтиво, защото и той не разбра.

Но излагациите не свършиха дотук. Снощи по „Панорама“ премиерът изпадна в ново откровение. Обичам, много обичам сланинка, червено винце и лучец, обаче докторите не дават. Щом не дават, значи трябва да не ядем. Това е то. Трябва да се слушат докторите.

И така в този бодър народняшки дух обясни за бюджета, за магистралите, за винетките и каквото още му дойде наум. Задминавайки дори учителя си от Правец.

Ами ето! Той е народен човек. Говори на простосмъртен език, той е един от нас. Това е внушението, което човекът от народа се опитва да направи и лошото е, че хората наистина вярват. Без да се сетят, че всичко това е пресметнато, че всичко е пиар и ги вкарват в девета глуха с лъжи и  артистични изпълнения.

Първо, нито виното по една чашка е вредно, нито сланината. Вредни са всички изкуствени храни, с които са пълни щандовете, с оцветители и подобрители, но по този въпрос Шефът кой знае защо не говори.

Вредна е и политиката на ГЕРБ за геноцид над болните, бедните, отчаяните, самозапалващите се и скачащи от терасите българи. Вредна е за промиването на мозъци на народа и непрекъснатото вдигане на цените, докато пенсиите и социалните помощи скачат само с по два лева на година. ГЕРБ е вредна и заради учебния материал, съдебната реформа, цените на тока, отчаянието…, за всичко!

Но важното е, че три папи са галили премиера по главата и той е оставил сланината и червеното вино.

Останалото е без значение!

Кажи ми, кажи,  бедний, народе, кой те в таз робска люлка люлее?

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. Не три, ами и 300 да те погалят, от това главата ти ще стане още по-плоска, тъпанар такъв

  2. А, повече ще да са били! В СИК яко са те галили по заоблената кратуна

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *