Миро: Ако наркотиците са вредни, защо Господ ги е създал?

Миро КрискоАко наркотиците бяха толкова вредни, толкова  лоши и толкова опасни, защо тогава Господ ги е създал, запита  Миро пред камерата на Би Ти Ви.

 Явно с този въпрос той реши да оправдае собствената си зависимост към забранените вещества. Но разбира се изтъкна съвсем друг аргумент.   По негово мнение някои от тези вещества помагали на човек да запази здравето си и бодростта си, да бъде в тонус и да е адекватен, когато се преумори.

Не злоупотребявам с дрога, застрахова се певецът. Ако беше така, сега щяхте ли да  говорите с мен, или по-скоро щеше да е за мен, каза Миро. Той намекна, че използва дрога, но внимателно, не се увлича и не  превишава дозата.

Не обясни обаче, защото толкова много жертви на наркотиците има, щом Господ ги е създал за добро. По неговата логика те са полезни, а някои стават престъпници и умират, защото не си знаят мярката. Иначе защо пък  не всички да се наблъскаме с дрога и да изглеждаме отпочинали и щастливи от този Божи дар?

Певецът сподели, че съжалява дълбко за помощта, която е оказал на Криско да пробие и да се прочуе в родния шоубизнес. Съжалявам, защото текстовете на песните му стават все по-груби и вулгарни, все по-безсмислени и буквално идиотски и той е вреден за българската сцена.

„Не можеш да пееш за певица като Мария Илиева и да й даваш съвети „да си пипа мазното тяло и да покаже как се клати”,  гнусно е уточни Миро. Той се виждал  след 10 години как разхожда сина и дъщеря си в парка, като  спокоен и улегнал човек,  само не знае коя е жената, която ще му роди децата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PeewwAD68OQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. То и на политиците толкова всекидневните притеснения стремежи и мъки

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *