Ужас! И мъж заряза Иво Аръков

Мика и ИвоНе, не. Спокойно. Този път не става дума за тайнствен любовник, а само за бизнес партньора на Иво Аръков, с когото двамата въртяха  мексиканския  ресторант.

На партньора му писнало все той да се грижи за бизнеса и го изоставил, сподели  отчаяният артист, на когото му е тръгнало на изоставяне през последните седмици.  Аз разчитах на него, а той се оттегли и сега цялата отговорност падна на плещите ми, едва не се разплака Аръков. Сега се оправям с всичко сам. Доставки, персонал, и всички главоболия около заведението.

 Просто ме остави в разкрачена позиция – трябваше да замина, защото имах важни срещи извън България, свързани с кариерата ми, но трябваше и да съм тук, заради заведението си, за да работи то,  а  моят партньор се отказа и аз останах съвсем сам. И нямаше как да го затворя, отворихме  го съвсем скоро. Доста пари хвърлих там. Точно това   ме задържа толкова  дълго в България.  Заради ресторанта  отказах много проекти, за които вече много съжалявам“, откровеничи  Иво.

За съжаление обаче малцина му вярват. Нали щеше да пробива в Холивуд? Тогава защо е направил ресторант тук, недоумяват някои.

Иво бе, ти актьор ли си, или готвач в мексиканска кухня, сразяват го направо други. Как така ще имаш ангажименти в чужбина, ще имаш важни задачи, прослушвания, проекти, а ще останеш да надзираваш колко люти чушки слагат в доматения сос? Управител не  можеш ли да назначиш?

Това е пълна лъжа, категорични са трети. Не е имал никакви покани за никакви прослушвания и се оправдава като малко дете защо си стои в България. Разчитал е на Стоичков да го изстреля в Холивуд, но Камата го отряза и той остана да хленчи тук.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *