Васко Кеца обиден: Не съм зарязал Ивайло, ще го водя на море

Васил Найденов и ИвайлоВасил Найденов е вбесен  от поредните клюки по негов адрес и за разлика от друг път не запази мълчание, а реши да ги коментира.

Певецът бил ядосан, че забъркват името на любимия му Ивайло Маналов, който му се води и импресарио  в разни гнусни интриги и е категоричен, че двамата изобщо не  са се карали и не са се разделени. Как пък не им писна от разни  слухове и глупости!  С Ивайло сме заедно и сме приятели  и работим от десетилетия. И даже двамата ще ходим задено  и на море,  заявява твърдо Кеца, който вече не крие обратната си сексуалност.

 Естрадният колос  е голям  фен на турските курорти и не е новина, че и това лято с Ивайло пак ще летуват в Анталия и ще плуват в морето и ще отсядат в най-скъпите кръчми. Двойката  ще стегне куфарите през август.  В перлата на Турската Ривиера Найденов и приятелят му винаги отсядали в един и същ от най-известните петзвездни хотели, който е далеч от шума на тълпите и се намира в затворен комплекс. Там ще  отпразнуват по традиция и рождения ден на певеца, който е на 3 септември.

Както винаги партито ще е пищно и ще летят гости специално за купона от България, но дотогава гълъбчетата ще са сами.

Найденов и неговият приятел и  импресарио са заедно  от близо 30 години. Те се срещнали  25 февруари през 1986  в София. Тогава Ивайло Манолов се занимавал с организацията  на концерти на различни певци към държавната дирекция „Музика”. Какво са си говорили на тази първа среща никой не знае, но оттогава живеят заедно, а Манолов е импресарио само на певеца, като отказал другите си ангажименти завинаги.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xa48ryGnv5g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *