Миглена Ангелова Спечели ВИП Брадър! Чалгата или Псевдо-Интелигентите са по-вредни за България! Виж Тук:

Миглена плакетДа живее чалгата! – извика възторжено Миглена Ангелова, когато снощи беше избрана от зрителите за любима звезда на България.

Водещата го направи нарочно, след като самият Биг Брадър я постави в отбора на чалгаджиите, а групата на така наречените „интелектуалци“ по време на целия й престой в Къщата я оплюваше като човек втора ръка.

Дамата с две висши образования, и още двете магистратури беше тормозена психически от съквартирантите си, бе обект на гаври и подигравки, сочена с пръст и заклеймявана, само защото не приличаше на останалите и не искаше да се включва в общия хор на скандалите и простащината. Миглена не повишаваше тон, не предизвикваше конфликти, беше си самодостатъчна, като приказна обитателка на своя в свят-терариум, дистанцирана от хленчещата или крещяща тълпа.

„Змия, вещица, усойница, кукувица, подлярка, надута, агентка на КГБ, безчувствена, мумия“ и всякакви други определения летяха по неин адрес откъм групата на интелектуалците и някак неусетно около нея се обединиха аутсайдерите – Боби, Жана и Деси, а Емануела й стана приятелка. Залепеният върху гърба на Миглена етикет „чалгаджийка“ окончателно я остави на страната на потисканите, тормозени и унизени от „светците“ в шоуто.

Миглена УтиИстинската битка в този сезон обаче беше между нея и Ути. През цялото време готвещият актьор мислеше, че ще спечели, но приятелят му и продуцент Нико Тупарев се отказа да манипулира вота на зрителите в полза на Ути, за да не си сложи таралеж в гащите. Преди дни изтекоха документи, според които Ути и Тупарев са съдружници в обща развлекателна фирма. И с победата на Ути щеше да стане пределно ясно на всички, че готвачът не само е влязъл в предаването с връзки, но и го е спечелил по приятелска линия.

Освен това много от зрителките бяха погнусени от крясъците му, от истеричните му избухвания, от цветните му разкази как убива животни и тричи кучета и от непрекъснатото му позиране и парадиране пред екран колко е строг, но справедлив.

На българина обаче му писна от строги, но справедливи егоцентрични люде, които пръскат екрана със слюнки от сутрин до вечер и с избора на Миглена всъщност избра силата на духа пред силата на гнева и удрянето в гърдите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Поздравявам Брадъра за обективното отношение към участниците в шоуто-мнозинството много точно различава искреността,истината от фалша , лъжата и лицемерието-адмирации за Вип Брадър!

  2. Този път евала. Миглена ги сложи в джоба си и показа, че да си интелектуалец не е да се биеш в гърдите, а да се държиш като такъв.

  3. Най – долнопробния биг брадар до сега. Беше изключителен противен сезон с от гадни до по-гадни хора вътре. Миглена , Ирина,Жана,Ути и върхът на сладоледа Емануела. Всичките са зле по зле .. и ни ги слат пред носевете да ги гледаме !?!? И да се опитват да ни ги налагат..

  4. Браво на Миглена , показа , че хората могат да различават реално поведението на истинските хора от лицемерието и фалша.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *