Бракът на Ирина Тенчева се разклати! Вижте Защо:

Иван ИринаБракът на Ирина Тенчева се е разклатил като лодка в бурно море, издадоха нейни приятелки.
Когато се прибрала у дома след позорното й изгонване от ВИП Брадър, тя заварила децата си вече заспали, а съпругът й уморен и леко дистанциран.
Той заявил, че не му се слушат преживелиците й и страданията й и побързал да си легне, тъй като на сутринта имал спешни снимки. Ирина побесняла и едва не го изкомандвала да се върне в хола и да я слуша до зори, а после да я дари с полагащата й се съпружеска нежност.
Най-вероятно проблемът е в това, че Иван за пръв път е видял жена си отстрани и гледката никак, ама никак не му е харесала. Той се натъкнал на другото й лице, които тя умело криела пред него – властност, лицемерие, двуличие, желание да управлява всички и на всяка цена, подмолност и престорена загриженост, която задушава.
Ирина наставлява ДесиНай-вероятно Иван е разбрал едва сега, от екрана, че е сериозно манипулиран и командван от жена си, твърдят семейни приятели. Освен това той изчел и всички коментари в социалната мрежа, където хората се изказват доста неласкаво за половинката му и откровено не я харесват.
Своя дял към негативната настройка на Ванчо прибавила и дъщеря му Ава от първия брак, която му гостувала всяка събота и неделя и чуруликала колко им е добре заедно на двамата, без присъствието на Ирина.
Едва сега Иван си дал сметка какво мислят хората за него и как изглежда бракът му отвън! И бил доста шокиран.
Ще оцелее ли двойката, или ще се раздели, ще покаже времето. Ирина все пак положила всички усилия да преодолее студеното посрещане на Иван, да върне любимия си в семейното ложе и да замаже случилото се, твърдят техни близки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *