Гери–Никол движи с Огромен Бодигард! Лолитката се страхува от натрапници! Виж Тук:

Гери-Никол

С огромен бодигард – исполин цъфна Гери – Никол на шоу в столичен мол, което трябваше да раздаде първите в България лайфстайл награди.

Малката кокетка дойде, за да получи наградата си за най-добър клип на годината.

Появата й обаче предизвика фурор сред ценителите на женската красота.

Роклята й, която искреше във всички цветове на дъгата, и разбира се нейния сексапил привлякоха вниманието на цялата публика като с магнит. А лолитката през цялото време се радваше на възхитените погледи както на мъжката, така и на женската половина от аудиторията, дошла на изисканото тържество.

Мускулестият ангел-пазител на певицата обаче педантично я следваше по петите само на крачка зад нея и зорко наблюдаваше действията на всеки, който реши да се приближи по някакъв повод до поверената му за охрана девойка.

Трудно се приближаваха към нея дори феновете й, които искаха да получат автограф и усмивка от своята любимка.

Но ограниченият достъп до скъпоценната персона на Гери изобщо не правеше впечатление на младата  дама. Напротив, тя сякаш се забавляваше от целия този цирк.

Верни фенове на поп звездата предположиха, че Гери-Никол си е наела охранител, защото най-вероятно се страхува от прекалено напористи фенове или случайни натрапници, с каквито е пълно из моловете и особено по такива „светски“ мероприятия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *