Малка, но Древна БЪЛГАРИЯ ИЗБУХНА! Планът „РАН-ЪТ“ се ПРОВАЛИ! Евро-Соросоидите бягат презглава! Виж Тук:

Румен Радев 1Изкривените образи на „демокрацията“  и „пазарната икономика“ бяха внесени и насадени в България през 1990 г. и се превърнаха в най-силните антидемократични и антинародни явления, които съсипаха обществото и родината ни.

Много хора сега се питат защо стана така? Защо прекрасните иначе идеи за народа като суверен на властта, за свободата на човешката личност и отварянето на България към страните от Западна Европа и света, се превърнаха във фарс и УТОПИЯ?

Ами причината е много проста: Защото в западния план „Ран-Ът“ за колонизиране на България и цяла Източна Европа чрез насаждането на псевдо-демокрация, такова понятие „власт на народа“ изобщо не се предвиждаше.

Защото Западните ни господари още с вноса на т. нар. пакет от демократични мерки като планът „Ран-Ът“, заложиха разгрома и колонизацията на България. И по техните директиви вместо страната ни да се движи напред, към общество, което съчетава пазарното начало със социалната справедливост, вместо ефективно да използваме вече достигнатото от социализма високо ниво в промишлеността и селското стопанство, и да модернизираме и доразвием вече съществуващата силна икономика, чрез която да повишим жизнения стандарт на населението си… стана точно обратното!

България бе върната със 100 години назад. Във времената на най-дивия, безскрупулен  и безконтролен феодален капитализъм, който се разпорежда с хората, като с… роби на труда.

Всичко, построено от ръцете на българския народ по времето на Социалистическата република, бе зверски унищожено и ограбено. Народното богатство премина в ръцете на „честните частници“, които сега хората наричат с истинските им имена – крадци, мошеници, далавераджии и убийци на България.

В тази вакханалия на унищожението особено активно участваха българските новобогаташи и подконтролните им партии, умело насочвани от индустриалната и финансова олигархия на Вашингтон и Брюксел.

Техният ЗЛОВЕЩ  и БЕЗМИЛОСТЕН план включваше пълното унищожаване на икономиката, армията, образованието и здравеопазването на някога цветущата и мощна държава България.

Глобалният план на Запада за световно господство предвиждаше още унищожаване на славянските и православни корени на българския народ, за да бъде същият обезличен. Унищожаването на нашата писменост и култура и замяната й с чалга и шоумени – плагиати, които да доопростачат гражданите и да ги лишат от критерии за оценка на онова, което се случва около тях.

Западният колониален план включваше ликвидиране на раждаемостта, увеличаване на смъртността, огромен демографски срив, както и масово прогонване на милиони българи от родината им.

С други думи, глобалният соросоиден план целеше унищожение на българския етнос и замяната му с лесно манипулируеми преселници от арабския свят.

Но за огромно удивление и ужас на Господарите от Запада и техните български слуги, този план не сработи.

А Банкянският Бодигард сега пролива крокодилски сълзи, защото и той, заедно с Господарите си от Вашингтон, се провали с гръм и трясък! А Пъкленият им план за унищожението на България потъна в небитието.  

Поради една единствена, но много важна причина: Евроатлантиците не отчетоха в своите сметки, един напълно ирационален, и според тях дори маловажен фактор:

Не предвидиха  НЕВЕРОЯТНАТА СИЛА НА НЕСЛОМИМИЯ БЪЛГАРСКИ ДУХ!

Стъпвайки тук като колониалисти, американските олигарси около Хилари и Сорос така и не си направиха труда да проучат историята ни. Защото ако го бяха направили, щяха да разберат, че ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ СЕ ПРЕДАВА НИКОГА! ЧЕ В ЦЯЛАТА НИ 1300-ГОДИШНА ИСТОРИЯ НЯМА НИТО ЕДНО ПЛЕНЕНО БЪЛГАРСКО БОЙНО ЗНАМЕ! И дори след 500 години в пъкъла на робството, този народ намери сили да Възкреси Майка България. И тя възкръсна… като феникс от пепелище!

И още нещо: САЩ  и Евро-върхушката поискаха да унищожат онова, което не може да се унищожи!

Те така и не успяха да проумеят, че няма как да изличиш вечната човешка и българска мечта за по-добър и справедлив живот и щастие за всички.

Дебелобузестите чичковци с гащи на райета и звезди си въобразиха, че могат да ни накарат да забравим думите „Свобода, „Равенство“ и „Солидарност“. Опитаха да ни вменят, че е напълно нормално шепа хора да се къпят в пари, докато други ровят в казаните за парченце хляб.

Нещо повече: Днес Запада иска да ни деградира, като инжектира в сърцата ни отровата на алчността и злобата. Опитва се да изтръгне от нас всяка проява на доброта и човечност.

Но отчаяните усилия на световната соросоидна мутроолигархия да задържи своята власт както у нас, така и по света, са обречени на неуспех!

Защото, въпреки всички трудности, доброто и истината си пробиват път към човешките умове и сърца.

И няма сила, която да ги спре! Затова цяла България е зад Ген. Радев и антиглобалистката идея за справедлива национална и народна държава! Да живее България!, Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

28 коментара

  1. Hubava statiq, dano naistina se probudime, CHEeee -MNOGO namalqhme, ciganite se mnojat kato mishki, te sa s chadar, a balgarite stradame bezrabotni, s niski zaplati i nishtojni-mezerni pensii podplateni s 37-40 godini trudov staj- OMIRZEN- OGRABEN narod……..JALKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Да и щото евросоросоидите бягат, блядовете които за последните 20 века унищожиха три от съществувалите четири български царства, притежават над 30% от българските предприятия и около 500 000 имота.

      • До Бляд Българоубиец

        Бе, ти вярваш ли си, че с подобни малоумни пропагандни глупости ще постигнеш целите на американското НПО, което ти плаща, бе дебил! Бляд Българоубиец, напиши си истинското име, че да ти се смеем директно в сурата. Баси малоумника. Мале, кви идиоти са почнали да наемат русофобските НПО-та за троловееее.

  2. ТОЛКОВА ХУБАВА И ПРАВДИВА СТАТИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛА ОТДАВНА !СМЕЛО И ОТКРОВЕНО !СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ МОЙ !НЕ СЕ ДАВАЙ ДА ТЕ УНИЩОЖАТ !

    • За това не се срами повече българино и почни да пишеш на български!

  3. Виновн са ЗА ГИБЕЛТА НА БЪЛГАРИЯ-ЖЕЛЕВ И КОМПАНИЯ, КОСТОВ, СТАНИШЕВ, ДОГАН,ТЕЗИ, КОИТО УПРАВЛЯВАХА,ПАРТИИТЕ ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ. НЕ Е НЕОБХОДИМ СЪД ЗА ТЯХ, СЪСТОЯНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ГОВОРИ ЗА НЕКАДЪРНОСТ И ВИНОВНОСТ.

  4. „…Затова цяла България е зад Ген. Радев…“
    Иво, това не е вярно. Приемаш желаното за действително. Около два милиона са зад Радев, а след като видяха заповедта подписана лично от него, с която преназначава любовницата си и бъдеща съпруга на по-високо платена длъжност, в крещящ конфликт на интереси, вероятно сега са доста по-малко. Част от България е зад Тръмп, впрочем.

  5. А бе какви небивалици и фантазии пишете тук!
    Хващайте се за някаква почтена работа – с манипулации скоро няма да мижете да изхранвате семейството си….

  6. Илков, кой знае какво „голямо престъпление “ е извършил като е преназначил любовницата си и бъдеща съпруга…. Вие господине се хващате за дребни неща , а не виждате ограбването на милиони и милиарди за крадците във властта!Засрамете сеи бъдете обективен!

    • ГЛУПОСТИ ОТ ПРОСТАЦИ !!! ТЯ СИ Е БИЛА НА РАБОТА ТАМ НО И Е ВЪЗЛОЖЕНА ДА ИЗПЪЛНЯВА И ДРУГА , ПОРАДИ ОТСЪСТВИЕ НА ТИТУЛЯРКАТА
      !!!ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ ! НЯМА ДА ГО НАМЕРИТЕ! НАРОДЪТ БЪЛГАРСКИ Е ЗАД РАДЕВ И НЯМА ДА ГО РАЗКОЛЕБАЕТЕ !!!

  7. Е чак 100 години на зад не е дръпната, а че маститите комунисти дръпнаха доста напред и живеят вече в 22-ри век това е очевадно.
    Народното богатство премина в ръцете на „честните частници“, които сега хората наричат с истинските им имена – крадци, мошеници, далавераджии и убийци на България.(Освен тези епитети ги нарича още комунисти.
    Славянски корени -комунистически глупости! Иначе като цяло статията я бива долу горе.

  8. Браво на автора . Поне един да каже пълната истина за срива на държавата , милата ни родина България . А що се отнася до Радев и номинираната от Боко Тиквоча кандидат президентша наша Мама , Да сий ба аз мамата тогава ! Че и местенце и намери и нанея когато собствения и електорат не я иска за нищо . СРАМ И ПОЗОР ! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС И ЗА ВАС ДОЛНО , ПОДЛИ , СМЕШНИ „ПОЛИТИЦИ “ !

  9. Благодаря на автора,че се е опитал да каже пълната истина за срива на държавата ни. Дали е успял напълно е малко съмнително. Авторът нищо не казва как трябва да се справим с виновниците за срива. Един признат лидер – какъвто е президента Радев избран с гласовете на по-голямата част от народа, с подкрепата на народа би се справил с крадците и измамниците в обществото и най-вече с мафиотската администрацията в управлението на държавата.

  10. Korigiraite si statiyata,tai kato vse oste nyama absolutno nikakva promyana v BG, i nai-veche promyana v polojitelnoto mislene i deistvie ot strana na balgarskiyat narod. Kade byahte vie mediite,kogato zapochnaha da ograbvat darjavata i naroda,koito predstavlyavate i samite vie? Aide stiga stiya piari na toya i onya,novodoshal na vlast… Sled kato i kukite stachkuvat…,yasno e kolko sme „drapnali“ napred i oshte poveche da se govori za pobedili sme tiya i oniya -(Washington i Bruxelles).Utochnete se kak i s kakvo gi pobedihme,che neshto ne mi e yasno.

  11. Тъжно. И глупаво да се публикуват такива статии. Относно стоте години има доза истина, но в друг порядък. България рухна 1944 г., когато Съветския съюз ни окупира и заедно с нашите подлоги ни вкара в пъкъла на експеримента, наречен социализъм. Чрез жестока диктатура отнеха собствеността на хората, лишиха ги от право на глас, на свобода, на лична изява и предприемчивост, на свободно придвижване. Прекъсването на естественото развитие на една държава доведе до тотална демотивация и липса на интерес за развитие. Резултата го виждаме сега. Докато Мойсей е водил 40 години своя народ през пустинята, за да минат две поколения и да забравят робството, то нашия народ трябва да извърви 100 години своя път, за да се върне в изходна позиция.

  12. Малеее, зомбирани хора? Хвана ме страх!! Вие не сте наред, честно!
    Социалистическата пропаганда ряпа да яде!

  13. Ne razbrah samo koi spria tozi plan , zashtoto prez poslednite 20-25 godini politicite osven da kradat i unishtojavat krasiva Bulgaria ne praviat nishto, ama nishto polojitelno . Ta koi spria tozi puklen plan ……

  14. balgarskia narod progledna s idvaneto na general rumen radev mafiota boiko kradese lajese i predatelstvase v balgaria i chujbina bez da dava obiasnenie na nikogo kakvi dogovori razpisva ot imeto na naroda zatvor za predatela borisov i mafia gerb da jivee general radev i bratska rusia

  15. kogato volen siderov vikase ot tribunata v parlamenta che borisov i cvetanov tichat do vasington za napravlenia kak da unistojat naroda i balgaria vsichki se podsmivaha nai mnogo gerb kogato siderov kaza za bazite na nato v balgaria pak usmivki sega na predatelia borisov kade mu e miastoto toi e dakazan izmennik na naroda i rodinata moje li predatel da prodalji da upravliava naroda na balgaria kazva ne kozlodui ujen potok belene lageri za emigranti ste umirame s mafiota borisov ili na 9 septemvri ste kajem che iskame da jiveem choveski da jivee bratska rusia za da ni ima i nas

  16. Планът Ран- Ът успя, а и все още действа. Не изчезва ли по един средно голям град годишно? Къде са децата ни? На кое българско семейство се дават толкова помощи, колкото на циганорите?……… може,да се пише още дълго.
    А самата статия, си е едно празнословие, от клишета, които бяхме позаравили.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *