РАЗКРИТИЕ: ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЛЪЖЕ ЗА УБИТИЯ СИ ДЯДО! Цялата Истина Виж Тук:

ЦецкаВ сюблимен момент от дебата с ген. Радев, кандидат-президентката на ГЕРБ Цецка Цачева по команда от слушалката в ухото си съумя да пусне няколко сълзи и да разкрие на зрителите „ЕДНА ГОЛЯМА ТАЙНА“ –  а именно историята на убития си дядо Иван Цачев.

„Клела съм се пред смъртния одър на баща ми, че ще пазя тази тайна и няма да я разгласявам! Но за да бъда честна пред избирателите си, ще наруша клетвата пред татко“, заяви тя по време на тв дебата с Радев в четвъртък.

В „голямото си признание“ Цецка „разкри“ как дядо й бил разстрелян от комунистическата власт през 1952 г. Тя не знаела, защото родителите й криели от нея този факт и удобно й го съобщили едва в началото на 90-те години, когато режимът вече бил паднал.

„Заради вас, избиратели мои, аз разкривам тайната си и пристъпвам бащината клетва. Искам да съм чиста пред вас и да кажа: Да, аз съм внучката на Иван Цачев, чиято смъртна присъда е изпълнена през 1952 година от комунистите.“, съобщи с апломб бившата комунистическа секретарка и дъщеря на плевенския партиен секретар Цачев.

Или Цецка не си пие гинко-билобата, или счита българите за прекалено късопаметни. Но ние много добре помним как още преди 5 години Цецка даде интервю, в което пак изрови историята за убития си от комунистите дядо. Разказа го в ефир, в предаването на Георги Коритаров. (Въпросното интервю можете да гледате във видеото под тази статия!)

А ако Цачева не помни чак толкова дълго, то би трябвало поне да има бегъл спомен, че разказа същата история и преди няколко месеца, когато вече знаеше, че ще я номинират за президент. Вероятно го е разказала по поръчка на шефа си Бойко Борисов, който преди време също използваше пи-ар трика с двамата си дядовци – комунист и анти-комунист!

Явно всеки Гербаджийски комунист (а те на 90 % са такива-б.р.) държи в гардероба си по един скелета на някой дядо- уж антикомунист, за да може в сюблимен момент да го извади като коз, че е дясно мислещ!

Но този инфантилен подход за чистене на имидж прави по скоро лоша услуга на псевдодесните у нас!

Защото събужда лавина от въпроси, на които Цецка не може да даде смислен отговор! Ето какви въпроси например си задаваме ние от Skandalno.net:

Цецка РуменПитаме се как така Майката на нацията е израснала в семейство на членове на БКП, а баща й е станал мастит комунистически функционер, когато дядото е бил николапетковист, при това осъден на смърт като „Враг на народа“. И има ли Цецка Цачева изобщо такъв дядо? Или човека се явява дядо на трети братовчед на стринката на баща й по съребрена линия! Примерно.

В БКП не приемаха наред и гледаха биографиите на кандидат-членовете си под лупа. Слепи ли са били в Плевен, архивите ли са били изгубени, или всички свидетели са изчезнали за десетина години, та таткото на Цецка е станал не само член, но и партиен секретар? Той, синът на Враг на народа?! Има нещо много гнило, мътно и необяснимо в цялата история..

cacheva

Историята с убития Цецкин дядо-антикомунист съвсем се заплита от едно друго признание на Цачева: „В студентските ми години бях приета за член на партията, тъй като ме бяха забелязали! Бяха ме оценили и ми предложиха, а аз се съгласих“, разказва тя в друго свое телевизионно интервю.

На това му се вика „Шах с пешката… и мат!

По онова време всички студенти бяха членове на комсомола, но на една съвсем малка част от тях се предлагаше привилегията толкова млади да станат членове на БКП. И обикновено това бяха синове и дъщери на активни борци и в никакъв случай наследници на „Врагове на народа“. За да те приемат едва 20-годишен в БКП се искаше да имаш безупречно минало, големи заслуги и дебели партийни връзки.

Кое от тези неща е имала Цачева?

Заслугите или връзките?

И как изобщо се връзва образа на дядото-борец срещу комунизма с последвалите блестящи партийни кариери на половината й род?

Ами бащата на Цачева? Ако на един нормален човек баща му е бил убит от комунистите, той няма да хукне да се записва в БКП. Че и да гради кариера там.

Ще таи омраза и ще остане безпартиен. Това сочи нормалната човешка логика.

Но в разказаната от Цачева приказка няма никаква логика. Или цялото й родословие се състои от хора-натегачи, обсебени от жажда за издигане и кариеризъм, дори ако цената на това е да пълзят върху костите на убитите си бащи… или пък мистериозният дядо е бил в периферията на рода и няма пряка родствена връзка с активните БКП- деятели Цачеви. Трети вариант просто не остава.

Така че Цецка или да излезе и да каже: Да, произхождам от род на чудовища и предатели! Или пък – да си признае, че лъже за дядо си-антикомуниста!!! Трети вариант, както сказахме – не съществува!

Всъщност трети вариант има и той е: Цецка да излезе и да си признае, че е излъгала в полза на трети лица! Като една зависима, жалка и посредствена женица, натисната от шефа си Борисов нагло да лъже, маже и криви истината, само и само да му угоди! Типично по ГЕРБерски! Skandalno.net

Докато пишем тази статия, получихме информация от източник от родното село на Цецка Цачева, Драгана. Според нашия информатор т.нар. „дядо“ – антикомунист, разстрелян през 52 г. от Народната власт, всъщност е втори мъж на баба й.

Действително са го разстреляли за участие в заговор на Петковистите. Цецка обаче удобно пропуска леката подробност, че татко й се е отрекъл от пастрока си и така щерка му Цецка безпрепятствено прави партийна кариера.

Това вече обяснява някои детайли от биографията на кандидат-президентката! Навремето когато се кандидатстваше в Университета, се попълваше един подробен формуляр с биографични данни, не само за студента, а и за семейството му- цял чаршаф. Та в този формуляр имаше следния въпрос:

Имате ли близки, засегнати от мероприятията на народната власт? Интересно как е отговорила Цачева на този въпрос! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. преди 11 часа ·

    * * * КОЛКО СТРУВА ОТГОВОРНОСТА ? * * *
    ========================================

    Тези дни бяхме честити да чуем, че бат’ Бойко а след него и тетка Цецка щели да поемат и да си понесат отговорноста. Каквото и да значи това. Обаче мен, като редови гражданин – данъкоплатец, ме човърка въпросът за паричното изражение на отговорноста която тия двамата се канят да отнесат – в какъв размер, в каква валута ? А може би тази отговорност има материално изражение, например, шест апартамента или нещо подобно ?
    Само питам бе, хора . . . от любопитство . . . не, че нещо такова . . .

  2. АЛО, БОРИСОВ !
    ============================
    Дано вече си разбрал, че направи поредната груба политическа грешка, като номинира неизбираемата тетка от Плевен за държавен глава. Вярно е, че ГЕРБ-скамейката ти е къса, много къса, ама толкова къса, че почти не се вижда щом предложи гротескната фигура Цецката за този висок пост в държавата а. че и за главнокомандващ на въоръжените ни сили. В тясно-партиен егоистичен аспект е разбираемо да си имаш верноподанник, васал-съпартиец послушко но българите онзи ден ти казаха „НЕ“.
    Сега пред теб е най-важната задача – как да се попречи на бившите комунисти да се скрият зад гърба на генерала-опонент и да се промъкнат в сградата на „Дондуков“. Имаш само един-единствен полезен ход – оттегли кандидатурата на сегашната ти фаворитка за втория тур и прехвъли гласовете на ГЕРБ-електората за Кр. Каракачанов. Аз не съм му фен но го предпочитам пред червените.
    Нямаш никакво време да тупкаш топката, за това действай бързо. Иначе изпадаш в „цайтнот“ и „цунг-цванг“.
    Дано Бог те вразуми и дано дочуеш желанието на по-голямата част от трезво мислещите хора !

  3. Ц. Цачева: „Не се срамувам от членството в БКП! Това бе „единственият начин да се получи образование“! “
    ………………………………………………………………………………………….

    КЪМ БИВШАТА КОМУНИСТКА – ЛЕЛКАТА ОТ ПЛЕВЕН (Ц. Ц.) ! ==================================================

    Не е вярно, селяндурко ! Лъжеш ! За да получиш образование си станала член на БКП – значи си некадърна ! Как стотици хиляди българи се образоваха без партийно членство ? Вярно е само това, че бившите комунисти, които днес сте червени бивши комунисти, сини бивши комунисти и други бивши комунисти с различни цветове от BG – политическа палитра, си останахте некадърни и все по – нагли ! Позор и презрение за вас, хрантутници !

  4. Генерал Радев НЕ Е червен!!! Той е чист и това е най-важното, за да бъде президент на всички българи!
    Г-н Каракачанов с колко бои е оплескан и не се ли срамува да говори за пенсионерите, след като гласува убийствената пенсионна реформа?

  5. Без да съм член си завърших СУ, без да съм член си взех дипломата, без да съм член, се реалиирах в живота. Не помня никой от целия ни поток в университета да е бил член на БКП. Явно тая селянка е била и доносник, закова са я приели.

  6. Изобщо в случая не се касае нито за комунисти,нито за фашисти или някакви други.проблемът е разработен великолепно от руският писател и лингвист григорий климов.при този тип фамилии на първо място са парите и властта.техни отличителни белези са телесните малформации,психичните болести и сексуалните извращения.

  7. Не само комунистката сега герберокомуниста Цецка Цачева Данговска лъже за „дядо си“, същото прави и Бойко Борисов като лъже ,че дядо му е убит от комунистите,а той дефакто е убит от подчинените му жандармеристи ,за което свидетелствам по разкази на моя дядо който е бил подчинен на него като охрана на двореца в София и охрана на Н.В.Цар Борис|||!!!
    За кандидатстване гледаха под лупа и неможеше дори да си помислиш, че ще те допуснат във ВУЗ ,особено за Борисов в свъртлището и най репресивния подготвян апарт на БКП и нейния авангард ДС каквато е школата ,ВИПОНД „Г.Димитров“ – Симеоново!!!
    Опитах се да кандидатствам там преди години когато Борисов е бил курсант там и ме изгониха като мръсно коте ,с думите ,че аз не съм бил като тях на въпроса как може внука на начника на дядо ми да завършва тук!!!

  8. Така и не разбрах какъв е бил този Иван Цачев и защо е убит?…
    А ето и един виц, който аз измислих за Цецка – Баше „умна“ жена, та взе че си боядисала косата и стана… блондинка! Впрочем тя се пребоядса в буквалния и превосен смисъл – от активна комсомолка, комунистка тя, къде с пълзене, къде с лъжи се издигнала до трето място в иерархията на България и за малко да се издигне до първо. Накрая се замеси в скандала „апартаментгийт“, оня заради който Цецо изхвърча като мръсно псе.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *