Борисов пак се Извъртя: НЯМА ДА ПОДАМ ОСТАВКА АКО ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЗАГУБИ! Skandalno.net: Бай Х*й, ще те сваля Революция! Виж Тук:

2

Да започнем с най-актуалния политически виц! Ето какво гласи той: „Не пишете на бюлетината си „Майка ви…“, „Мамка му..“, „Майната ви…“, защото това ще се брои от ЦИК като глас за Цецка.“

Пък ако напишете или нарисувате мъжко еректирало достойнство – отива директно за Борисов! Защо ли? Прочети статията по-долу:

Цецка БорисовНали никой не вярваше, че Борисов наистина ще си даде оставката, ако ГЕРБ изгуби президентските избори?

Ние от Skandalno.net също не вярвахме. Но той от няколко месеца повтаря тази фраза като мантра, предназначена единствено да стимулира за „правилно гласуване“ държавната администрация. Която администрация би останала без работа ако Борисов сдаде поста, понеже новите ще ги изметат. Когато обаче социологическите агенции приземиха Борисов с отчайващи цифри за рейтинга на Цецка Цачева и се оказа, че мисията й „Майка на нацията“ е кауза пердута, а издигането й е най-големият гаф на самозабравилия се банкянски тарикат… той рязко смени плочата!!!

Ние просто изчаквахме момента, когато Бай Х*й ще започне да се върти като калайджия и моментът дойде… точно седем дни преди изборите. Първо Цецка го удари на чест /ГЕРБ и чест?!!/, като каза, че играта не била спортсменска: „Очаквах и други лидери да направят същото като нашия и да кажат, че ще си подадат оставките. Обаче някои се скриха зад инициативни комитети и така показаха, че не искат да поемат отговорност“, каза Мама Цецка.

Борисов пък започна да го върти по килифарски и обясни: „Първо, аз го казах, защото чаках БСП да извадят свой представител на изборите, обаче впоследствие се оказа, че нямат, а подкрепят някакъв си безпартиен. Аз в крайна сметка вече бях заявил, че ще подам оставка и ще го направя, защото такова е моралното ми задължение. Обаче  срещу мен, както виждате, няма реален опонент от левицата! И защо да го правя? Нинова ще си даде ли оставката, ако Цачева спечели?“, даде заден Бащицата.

Явно на премиера му се обърква от време на време хронологията, защото левите издигнаха кандидатурата на ген. Радев точно преди два месеца и половина, а той започна да плаши гаргите с оставка преди 1 месец! Като продължи да крие собствения си кандидат .

Бай ХуйСега най-после Борисов се измъкна елегантно от думите си, като обяви, че журналистите и хората не го разбрали добре. Той, видите ли, искал да каже, че ще си хвърли мандата, ако ГЕРБ загуби на първия тур на изборите. Ама не го били разбрали.

На въпроса дали ако Цачева продължи на балотаж, но изгуби на втория тур, ще подаде оставка, Бащицата подскочи и категорично отсече: „Не, няма да си подам оставката, тъй като тогава всички ще се омешат”!!! Кои ще се омешат, как ще се омешат, за бъркани яйца ли говори Борисов, или за избори, никой не разбра.

Жалко!

Толкова се надявахме, че Борисов има поне малко мъжество в себе си! Но той се скри зад полата на Цецка и отново се извъртя в обяснения какво искал да каже. Явно мъжката му дума, като всеки път, трае от ден до пладне, а привечер вече е на трето мнение.

Лъжи, лъжи и пак лъжи се леят от екрана, а на Бай Х*й му е все тая. Наглостта и егото му са толкова силни, че дори не се изчервява, когато лъже хората в очите.

И ще продължи да ни лъже, дори президент да стане Митьо Пищова и то на първи тур!

Пък народът няма друг полезен ход, освен да излее мъката си във вицове.

Най-актуалният от които е: „Не пишете на бюлетината си  „Майка ви…“, „Мамка му..“, „Майната ви…“, защото това ще се брои от ЦИК като глас за Цецка.“

Пък ако напишете или нарисувате мъжко еректирало достойнство – отива директно за Борисов!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *