Малка, но Древна БЪЛГАРИЯ ИЗБУХНА! Планът „РАН-ЪТ“ се ПРОВАЛИ! Евро-Соросоидите бягат презглава! Виж Тук:

Румен Радев 1Изкривените образи на „демокрацията“  и „пазарната икономика“ бяха внесени и насадени в България през 1990 г. и се превърнаха в най-силните антидемократични и антинародни явления, които съсипаха обществото и родината ни.

Много хора сега се питат защо стана така? Защо прекрасните иначе идеи за народа като суверен на властта, за свободата на човешката личност и отварянето на България към страните от Западна Европа и света, се превърнаха във фарс и УТОПИЯ?

Ами причината е много проста: Защото в западния план „Ран-Ът“ за колонизиране на България и цяла Източна Европа чрез насаждането на псевдо-демокрация, такова понятие „власт на народа“ изобщо не се предвиждаше.

Защото Западните ни господари още с вноса на т. нар. пакет от демократични мерки като планът „Ран-Ът“, заложиха разгрома и колонизацията на България. И по техните директиви вместо страната ни да се движи напред, към общество, което съчетава пазарното начало със социалната справедливост, вместо ефективно да използваме вече достигнатото от социализма високо ниво в промишлеността и селското стопанство, и да модернизираме и доразвием вече съществуващата силна икономика, чрез която да повишим жизнения стандарт на населението си… стана точно обратното!

България бе върната със 100 години назад. Във времената на най-дивия, безскрупулен  и безконтролен феодален капитализъм, който се разпорежда с хората, като с… роби на труда.

Всичко, построено от ръцете на българския народ по времето на Социалистическата република, бе зверски унищожено и ограбено. Народното богатство премина в ръцете на „честните частници“, които сега хората наричат с истинските им имена – крадци, мошеници, далавераджии и убийци на България.

В тази вакханалия на унищожението особено активно участваха българските новобогаташи и подконтролните им партии, умело насочвани от индустриалната и финансова олигархия на Вашингтон и Брюксел.

Техният ЗЛОВЕЩ  и БЕЗМИЛОСТЕН план включваше пълното унищожаване на икономиката, армията, образованието и здравеопазването на някога цветущата и мощна държава България.

Глобалният план на Запада за световно господство предвиждаше още унищожаване на славянските и православни корени на българския народ, за да бъде същият обезличен. Унищожаването на нашата писменост и култура и замяната й с чалга и шоумени – плагиати, които да доопростачат гражданите и да ги лишат от критерии за оценка на онова, което се случва около тях.

Западният колониален план включваше ликвидиране на раждаемостта, увеличаване на смъртността, огромен демографски срив, както и масово прогонване на милиони българи от родината им.

С други думи, глобалният соросоиден план целеше унищожение на българския етнос и замяната му с лесно манипулируеми преселници от арабския свят.

Но за огромно удивление и ужас на Господарите от Запада и техните български слуги, този план не сработи.

А Банкянският Бодигард сега пролива крокодилски сълзи, защото и той, заедно с Господарите си от Вашингтон, се провали с гръм и трясък! А Пъкленият им план за унищожението на България потъна в небитието.  

Поради една единствена, но много важна причина: Евроатлантиците не отчетоха в своите сметки, един напълно ирационален, и според тях дори маловажен фактор:

Не предвидиха  НЕВЕРОЯТНАТА СИЛА НА НЕСЛОМИМИЯ БЪЛГАРСКИ ДУХ!

Стъпвайки тук като колониалисти, американските олигарси около Хилари и Сорос така и не си направиха труда да проучат историята ни. Защото ако го бяха направили, щяха да разберат, че ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ СЕ ПРЕДАВА НИКОГА! ЧЕ В ЦЯЛАТА НИ 1300-ГОДИШНА ИСТОРИЯ НЯМА НИТО ЕДНО ПЛЕНЕНО БЪЛГАРСКО БОЙНО ЗНАМЕ! И дори след 500 години в пъкъла на робството, този народ намери сили да Възкреси Майка България. И тя възкръсна… като феникс от пепелище!

И още нещо: САЩ  и Евро-върхушката поискаха да унищожат онова, което не може да се унищожи!

Те така и не успяха да проумеят, че няма как да изличиш вечната човешка и българска мечта за по-добър и справедлив живот и щастие за всички.

Дебелобузестите чичковци с гащи на райета и звезди си въобразиха, че могат да ни накарат да забравим думите „Свобода, „Равенство“ и „Солидарност“. Опитаха да ни вменят, че е напълно нормално шепа хора да се къпят в пари, докато други ровят в казаните за парченце хляб.

Нещо повече: Днес Запада иска да ни деградира, като инжектира в сърцата ни отровата на алчността и злобата. Опитва се да изтръгне от нас всяка проява на доброта и човечност.

Но отчаяните усилия на световната соросоидна мутроолигархия да задържи своята власт както у нас, така и по света, са обречени на неуспех!

Защото, въпреки всички трудности, доброто и истината си пробиват път към човешките умове и сърца.

И няма сила, която да ги спре! Затова цяла България е зад Ген. Радев и антиглобалистката идея за справедлива национална и народна държава! Да живее България!, Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

75 коментара

  1. Ха-ха-ха, вие самите с тоя парцалски вестник сте само чалга и мръсни клюки и цинизми? И за това ли западът и Сорос са ви виновни?! Те ли ви насилиха да сте подобна долнопробна медийка. Същия като вас е и вашият генерал щом вие го подкрепяте.

    • Не чета подобни вестници, но тази статия е добра. Всичко написано тук го знаят и чувстват българите. Аман от етикети! Сега е важно българите да изхвърлим гнилото – заразеното от себе си. А че има боклук, има. Щом го има в мен, значи как така ще съдя? Важното е да се ОБЕДИНИМ преди България да е загинала окончателно. А тези, които противодействат, купените от Сорос и подобни да изхвърлим от всички сфери на обществения живот. И да започнем на чисто. Та съвсем наскоро имахме една СИЛНА и просперираща България, значи го МОЖЕМ. Можем да се възродим. Е, да го направим!

    • До Sanny!

      „Скандално“ е супер сайт и един от малкото опозиционни „вестници“, пичага. А ти вероятно си някакъв платен соросов трол! Какъвто щеш бъди, но знай, че мнението ти няма да ни накара да спрем да го четем. И да- Ген. Радев днес ще размаже любимата ти Цецка!

    • Парцал си ти.Мръсен,кален,продажен!Няма да плюеш президента,защото той е избран от истинските българи,а ти си една мръсна,долна,чужда подлога.

    • Тия ще ги говориш у вас пред майка си и баща си апък ти си излижи насрания задник и са на гъзи на сорос щом толкова го защитаваш дупедаец такъв

  2. Много добре,наистина ни върнаха 100г.назад. Искам да добавя,че подготовката за това ,което се случи последните 27г.започна отсредата на 70-те години на миналия век. И понеже съм активен свидетел на онова време, и като навързвам събитията от тогава и до сега , съм убедена ,че всичко е вървяло по план. Коя сила диктува това и по чие допущение става – както казваме Божа работа.

  3. Като изключим емоцията и нервния тон, публикацията е „топло-топло“ до истината. Що се отнася до оптимизма в нея – дай Боже и дайте хора!

    • който не вярва да отвори планът РАН-ЪТ и ще види за какво става на въпрос

  4. Статията повдига патриотичния дух на българина,но без нито доказан факт …..само за сведение планът „Ран ъп“ никога не е изпълняван а комунистите извинете социалистите почват изпълнението на свой план начело с Луканов

  5. Почти успяха. Ликвидираха икономика, образование, култура. Ликвидираха всичко с което се гордеехме. Полъгаха ни по лъскавините, по „демокрацията“, по „свободата“. Но едно не отчетоха. Че докато има и един Българин, България живее. Натрупаха толкова гняв, акумулираха такава омраза, че още капка е нужна, за да избухне котелът и да помете хитреците. А когато българинът тръгне, той е СТРАШЕН. Всички народи наоколо го знаят. И всички знаят, че за да ни победят ще трябва да ни изтребят до крак. Но англосаксонците ни мерят със своите извратени мерки. За тях не сме хора, доказаха го с бомбардировките с обеднен Уран. Дааа, завладели са медиите и народът отиде към сръбска, румънска , дори циганска музика, защото НЯМА нищо различно в ефира от английска реч и музика, от ТЯХНАТА „култура“. Не случайно един шоумен като Слави направи толкова много. Той чувства най-добре, че пипат най-святото – душевността българска.
    Живяхме в ТЪМНО време, но българинът и светът се събуждат. И по всичко изглежда, ще доживеем светлина в тунела.
    И този път няма ДРУГ да ни освобождава, защото това ще е борба на ВСИЧКИ НАРОДИ. Ще трябва НИЕ да се освободим. А както казах, тръгне ли на бой, Българинът е СТРАШЕН.

  6. ТОЙ ХУЙЛО НАЙ ДОБРЕ ЩЕ ВИ ГО НАТРЕСЕ БЪЛГАРИ ПРОСТИ И ШИБАНИ !ИСКАТЕ СИ ГО И ЩЕ СИ ГО ПОРУЧИТЕ ЦЯЛ С МАДЕТЕ МУ !

    • Явно не си БЪЛГАРИН,щом пишеш това.Но онзи ,който се заканва ,заканата застига първо него.

    • От тия прости и шибани българи си получил милост да живееш в земите им. Така, че се засрами и замълчи. Там, за където мечтаеш такива като теб ги „обиждат“ „собствените“ им хора. За тях ти си един угоден дупедавец-полубългарин без акъл и никаква политическа ориентация.

      Замълчи и разбери, къде ти е мястото.

    • Нещасто и жалко копеленце! Ти гледай! Знаеш ли какво казват за такива като теб? – Храни куче, да те лае! Много лаеш, куче, ама не можеш да хапеш!Разбра ли, ПОМИЯР ЖАЛЪК!?!? ХА СЕГА, ЗАВЪРТИ СЕ, ЧЕ СИ ЗАХАПИ ОПАШКАТА!

      • ОБРЪЩЕНИЕТО МИ Е КЪМ „КОМЕНТ“!!!

    • Ей педерасче шо не си го сложиш тоя с все мъдете в устата та да не приказваш много аа

  7. Статията е добра и надъхваща, дотук добре.Моите поздравления към автора!Но какво общо има генералът с това?

  8. Да, всеки може да пише статии, но “ Анонимен“ е написал само едно изречение. А статията е великолепна!

  9. Иво,всичко е хубаво,както си писал брато,ама туй за 1300 години България,не!Попрочети малко истинска история и ще видиш,че България е много,много древна страна,че траките са българи и пр.Признатият от Юнеско най-точен календар е българският,който е на повече от 5 000 години,а календари не трябват на овчарите,а на царете.И календари без наука не стават,та хайде и още по-назад с историята! Помисли си дали съм прав,пък може и да съм ти бил полезен! Поздрави!

    • Браво, Ник! Браво и на автора на статията! Чудесна е! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЕ И РУСИЯ!ДА ЖИВЕЕ ПРАВОСЛАВИЕТО!АМИН!

      • Да,братя и сестри до тук добре,древна история,силен български дух,но грош ни е цената,ако не можем да се справим с Бойковците и нему подобни.Всичко останало е проза.данчо

  10. Поздравления! Това,както сте го изложили е „лекарство“. От него има нужда отровения ни народ. Дано, който иска да оздравее час по скоро го приеме.

  11. Ще съжаляваме за предателството си.Кога американци ще ни нарекат „братя“ така откровенно, както руснаците казваха „братушки“. За пари ли наистина коленичехме пред „пазителите на човешките права“, които изтребваха индианците наравно с бизоните и от тогава не са спирали да водят войни с цел – господство.

  12. Samo che vsichko tova za koeto govorish beshe zapochnato ot partiqta podkrepqshta velikiqt ti general….Absolutno neadekvatno i maloumno stanovishte na nikomu neizvestni jurnalistcheta i pisatelcheta….I naj-glavnoto: Bulgaria ne e PREZIDENTSKA republika,a parlamentarna,maloumnik takuv! Taka che tvoqt luvim gneral shte bude samo edna malka pionka v rucete na sushtite tezi koito dokaraha stranata ni dotuk..Mrusnata Chervena Komunisticheska Sgan…

    • Не и ако си вдигнеш пияния задник и излезнеш на паветата да го подкрепиш и може да е простичко становище но поне е на писано от българин на български а не на латинеца куха лейка такава

  13. Тези са ония същите които с подбуди,подмолщина и саморазправа скрита си вършиха злите дела.Постигнаха целта си,но незнаят какво повече ще пречинят на държавата си разболявайки всяка една здраво мислеща партия.Защото искат да са те дали скрити и подмолни,дали явни и доволни.Делата им няма да преключат.Още не дошъл човека който ще измъкне страната ни от блатото.А тия са най лудите,ония които след време няма имат пълното съзнание да признаят колко души са затрили,и колко още ще затрият.Ще ги видим-пагонно колко са способни дяволи.

  14. А!-докато дойде човека на белият кон.Народа ще се моли на поредните ментета.Бъркащи им в джоба.Мислейки ги за спасителите им.Създавайки себе си в поредната организация,защото са поредните гладни и не преуспели в живота.@МИН

  15. Поздравления за прекрасната статия. Един поет беше казал: „Като няма прокопсия, плюл съм в тази орисия!!!

  16. Г-н А.Л. били назовал името на поета и стихотворението ,защото от както не учим в училище българска литература а само европейски и американски ценности, не знам кой е сътворил цитата който перефразираш! А пък копчето вече е натиснато но от кого? 27 години -милиони българи извън пределите на Родината , а тези останали тук мизерстващи и умиращи! Да статистика брат ми с осем се топим на час и това ако не е копче то какво е?

  17. И колко рубли заработихте с тая антибългарска и анти европейска помия?!

  18. Мале,мале!
    Планът не сработил? Айде,бе!!
    Досега 30г. по какъв план се движихме?
    Просто сега се е спуснала доработка на плана.
    Борисов се бил провалил? Айде,бе!
    Управлява вече 15г. В началото разни министерства. После кмет. После премиер.
    Борисов избягал? Айде,бе!
    Даже се готви пак да управлява.
    Планът даже се преизпълнява в България.
    Може да се каже, че се е провалил в Исландия.
    Там хамериката доведе страната до фалит за 3-4г., но исландците ги изгониха и само за 2-3г. отново са най-добре в Европа!
    А в България само глупави статии! Да се радват хората и да вярват в приказки!

  19. ВСИ4КО Е ДОБРЕ НАПИСАНО С ИСКЛЮ4ЕНИЕ САМО НА ЕДНО. БЪЛГАРИЯ НЕ Е БИЛА НИКОГА НА 1300 ГОДИНИ. А ПЪРВАТА СЛЕД АТЛАНТИТЕ. ФАКТИ ХИЛЯДИ ПО ТЕМАТА. А ТЕЗИ 1300 ГОДИНИ СА ПЪЛНА ФАНТАСМАГОРИЯ. В МОМЕНТА ГЕРБ И В МОМЕНТА МЪЛ4АТ ПО ТЕМАТА. НО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГИ ИЗХХВЪРЛЯТ НА ПОЛИТИ4ЕСКОТО БУНИЩЕ

    • 4акат 5ко и 100ян
      в 100лицата наш 5кан.
      3фон взе 3он и 4ук.
      Приказката е до тук!
      Родна реч, омайна, сладка…

    • 1300 годинки от момента в който копието постави средата на столицата ни ПЛИСКА бе дебили преди това някъде из АЗИЯ може би е имало нещо наричащо се бугар но не и БЪЛГАРИЯ

  20. Не съм съгласен с твърдението, че планът „РАН-ЪТ“ се е провалил ! Според мен, а и не само според мен,той успя напълно, тъй като постигна крайната си цел! А, крайната цел на този план бе България да бъде смазана икономически и военно,да бъдат разрушени всички държавни институции, да бъде подложена на пладнешки грабеж, извършван от довереници на САЩ и ЕС, народът да бъде напълно обезверен и разединен и да потъне в мизерия. Това бяха истинските цели на този план и, ако някой си мисли,че не са постигнати, нека добре да се огледа и да види, какво представлява България днес- управлява се от престъпници, селско стопанство и икономика няма, съдебна система няма, в страната цари пълно беззаконие, а престъпността се вихри напълно необезпокоявана!

  21. А вие…усвоихте ли евро-атлантическите ценности? Намразихте ли достатъчно Тодор Живков и комунистите! Ха честито ви демокрация тогава!…

  22. А вие…усвоихте ли евро-атлантическите ценности? Намразихте ли достатъчно Тодор Живков и комунистите! Ха честито ви демокрация тогава!…edede

  23. Напълно си прав Станински,проклети да са тези,довели ни до това положение

  24. БРАВО!СЕГА Е МОМЕНТА ДА ГО ПОКАЖЕТЕ И НА ДЕЛО ПРИ СЪСТАВЯНЕТО НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

  25. Кой ви е казал, че Радев не е част от статуквото? А и не си мислете , че на Русия и пука за България! И на Европа и на Русия и на САЩ и на Сомалия , им е през … за нас!

  26. Радев та Радев. По добре ли щеше да бъде ако беше МАМА ЦЕЦКА??? Да, това е така,както го пише по-горе.И простотия и истина.
    Като съм чела за горепесочения еврейски план напълно съм съгласна с публикуваните умозаключения.За всичко това най-голяма вина носим Ние – обикновенните български граждани и поданници на тази изстрадала и дошла до това безнадеждно положение на глад и мизерия на 90% от целукупния български народ/българи, цигани,турци,власи,помаци и пр./ Останалите 10% съобразно своето социално положение/прегърбени на две/,кланяйки си наляво и надясно,на тия и ония, има и хора които се покланят на челна стойка,но не на бога,а на тези ,на които са се продали и раздават от даденото им като милостиня на поклонниците им.
    Хора бъдете поклонници, но най-напред намерете на кого да се покланяте и на кого да си продавате за жълти стотинки гласовете си за всеки един избор независимо дали е за местна власт,парламент,евродепутат и пр.
    Когато се избира най напред поглежаш към своето ЛИЧНО ЕГО, после претегляш делата,думите и лъжите на клакьорите и след това правиш своето умозаключение, правиш точния анализ и избор СЪОБРАЗНО своя ум,интелект и СЪВЕСТ и ако имаш куража да подкрепиш своята кауза и тя фигурира в посланията на определини кандидати може смело до я подкрепиш и защитиш. Ще кажете,че всичко това е утопия.Нека бъдем поне за малко мечтатели и утописти поне за изборния ден. Пък другото да го оставим в ръцете на БОГ.

  27. Абсолютно Точно казано. България е превърната в колония на всеки, който дава повече пари. Вече 26 г се управлява от местни и интер престъпници, които не могат да отговорят на най-елементарен въпрос. Как с 200-300 лв пенсич, заплата може да се живее при цени като в ес и норд амер. Те мн добре знаят, че с тези пари населението не може елементарно да се храни, да не говорим, че не може да плаща високия ток, наеми, транспорт. Гаврата с Българите е НЕВЕРОЯТНА. Никой от нашите интерфрендове не вярва, че това е заплата за мес. смятат, че е за седмица. Аз и много мои приятели също не вярваме, че Радев може нещо драстично да промени дори да иска. Добре, достигнахме дъното, а сега от дъното накъде? Има само един път Нагоре:) А и действително е така – доката има Българи в България и по света, 2 млн диаспорци, България съществува, но изглежда ги е страх и от диаспорците българи, защото изведнъж спряха да говорят за програмата за връщане на бъл. гурбетчии в България, това вече се прави в много страни..Аз живея със семейството си в канада вече 20 г, но вече се замисляме за връщане към корените си:)) БОГ да помага да осъществим плана си:) Поздрави от ледена Канада – минус 20С:(((

  28. България я предаде руската номенклатура която предаде социализма в света с съгласието с руските крепостни селянил.Те бяха зажеднели за цар и извършиха подлото предателство на прогреса в целия свят.Ран и ът е следствие от руско американския договорЗащо си въртите задниците и се правите на умрели лисици.Защото сте руска агентура!

  29. КОГАТО НЯКОЙ ЗАВОЕВАТЕЛ ВИ ИСКА ЗЕМЯТА И ТЕРИТОРИЯТА, КОЯТО СЕГА ЗАЕМАТЕ…ТОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НИЩО ДРУГО, А САМО ЗА ТОВА-ДА ВИ „Р Е Д У Ц И Р А“ (по-точно завуалирано-„намали“,“унищожи“-по всички възможни начини-болести, недоимък, притискане, заговори, ВИСОКИ ДАНЪЦИ, ДЪЛГОВИ КРИЗИ и др.п.!!!
    Истината е една-едничка-винаги има някой „най-най“, „първи“ и той не е виновен за това…както и никой не е виновен, че е …ПОСЛЕДЕН В КЛАСАЦИЯТА НА СПОСОБНОСТИТЕ НА ОТДЕЛНИТЕ ЕТНОСИ !
    Но винаги има такива, които му ЗАВИЖДАТ…и водят непрестанна борба срещу него !!!
    ЗАЩОТО ТОВА СА КОМЛЕКСАРСКИ НАРОДИ – ТЕ ИМАТ КОМПЛЕКСИ- „ЗАЩО ТОЙ, А НЕ АЗ“ или „АЗ НЯМА – АМА И ТОЙ НЯМА ДА…
    и ТЕ ВИНАГИ ВОДЯТ БОРБА ВЪВ ВРЕМЕТО-ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ – С ТОЗИ НА КОГОТО ЗАВИЖДАТ ЗА ИСТОРИЯТА
    Много е хубав изразът:
    „И КОГАТО СЕ ПОЯВИ НЯКОЙ ПО-КАДЪРЕН ОТ ДРУГИТЕ…МИГОМ ВСИЧКИ ГЛУПАЦИ СЕ СДРУЖАВАТ СРЕЩУ НЕГО !!!
    ТАКА Е С НАС – БЪЛГАРИТЕ !
    НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА „НЕДОУЧКИ“ и вижте, че срещу България се води МНОГОВЕКОВНА ВОЙНА…НЕ ОТ ВЧЕРА, А ОТ …ВЕКОВЕ!
    ЗАЩО ?
    АМИ, ЗАЩОТО НИ ЗАВИЖДАТ И СЕ СТРАХВАТ ОТ НАС…ОТ НАШИТЕ СПОСОБНОСТИ…ЗАЩОТО НЕЩО НАС НИ ПАЗИ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ…АМА ТЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ ТОВА !
    ИТАЛИАНСКИЯ АРХЕОЛОГ Д“АМИЧИО Е РАЗКОПАЛ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДНЕШНА ИТАЛИЯ 120 ПОГФРЕБЕНИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА КАН АЛЦЕК(8-ми век)- ТАМ ДЕТО СЕГА СЕ НАМИРА ДЪРЖАВАТА ИТАЛИЯ.
    ТРЯБВА ДА СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ИТАЛИЯ ИМА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СВОЯТА ИСТОРИЯ ДЪРЖАВА ЕДВА ОТ 1862 г.- ДЖУЗЕПЕ ГАРИБАЛДИ, КОЙТО ПРЕДВОЖДА ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ ОТ АВСТРИЙСКАТА ИМПЕРИЯ, КОЯТО ГИ Е ВЛАДЯЛА 150 ГДИНИ !?
    И ТОЗИ Д“АМИЧИО КАЗВА ЗА БЪЛГАРИТЕ НА КАН АЛЦЕК СЛЕДНОТО::
    „КОГАТО БЪЛГАРИТЕ СА ДОШЛИ ТУК…ТУК НЕ Е ИМАЛО НИТО ДЪРЖАВА…НИТО НАЦИЯ…“
    И КАЗВА, ЧЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ СЕ ЗНАЕЛО, ЧЕ:
    1)ИМАТ БРЪСНАТИ ГЛАВИ
    2)ИМАТ ОТЗАД НА ГЛАВАТА ОПАШКА ОТ КОСА(ЧУБ)
    3)ИМАТ МНОГО ЖЕНИ
    4)ПИЯТ МНОГО, НО…НЕ СЕ НАПИВАТ !?! (за различак от всички т.н.славяни“)
    5)СА ОТЛИЧНИ БОЙЦИ В БИТКА
    6)ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ ВИНАГИ СЕ…ОПРАВЯТ !!!
    А ТАКИВА ХОРА СЕГА НИЕ КАЗВАМЕ „ОКУМУШ ЧОВЕК“- ЧОВЕК, КОЙТО ВИНАГИ СЕ СПРАВЯ С ВЪЗНИКНАЛОТО ПОЛОЖЕНИЕ…
    КОЙТО НЕ СИ ЗНАЕ И УВАЖАВА МИНАЛОТО – ТОЙ НЯМА БЪДЕЩЕ !
    ВИЖТЕ КОЛКО СВЕТОВНИ ИМПЕРИИ – ВСИЧКИТЕ ИЗГЛЕЖДАЩИ ЖЕЛЕЗНИ И НЕПОКЛАТИМИ И УЖ ВЕЧНИ – ИЗЧЕЗНАХА В СТОЛЕТИЯТА ОТ СВЕТОВНАТА КАРТА !?
    СЕДНАХ И ГИ ИЗБРОИХ – ОКАЗАХА СЕ ПОВЕЧЕ ОТ 30 СВЕТОВНИ ИМПЕРИИ ! И ВСИЧКИТЕ ИЗЧЕЗНАХА, СТОПИХА СЕ ВЪВ ВРЕМЕНАТА !
    НЯКОЙ ДА Е ПРЕДПОЛАГАЛ, ЧЕ ПЕРСИЙСКАТА ИМПЕРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ;ЧЕ „ВЕЛИКИТЕ“ ЕЛИНСКИ ДЪРЖАВИ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ; ЧЕ ВЕЛИКАТА „РИМСКАТА ИМПЕРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ; ЧЕ ИЗТОЧНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ (т.н.Византия) ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ?; ЧЕ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ;ЧЕ ИСПАНСКАТА ИМПЕРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ; ЧЕ АВСТРО-УНГАРСКАТА ИМПЕРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ;ЧЕ АНГЛИЙСКАТА ИМПЕРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ? ЧЕ ИСПАНСКАТА ИМПЕРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ? ЧЕ СССР ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ?
    Е, …АМА, НЕ !
    А БЪЛГАРИТЕ СА ВСЕ ОЩЕ ТУКА !!!
    НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА: НЯМА НАРОД НА ЗЕМЯТА, КОЙТО ДА Е БИЛ ПОД ЧУЖДО УПРАВЛЕНИЕ 1878-1393= 485 Г.!? И ОЩЕ ДА ПОМНИ КОЙ Е ТОЙ ? ЗАЩОТО ДУХЪТ НИ Е БИЛ ЖИВ И Е БИЛО ДОСТАТЪЧНО НЯКОЙ КАТО ОТЕЦ ПАИСИЙ ДА НАПИШЕ: „О, НЕРАЗУМНИ И ЮРОДЕ ! ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН!?“ И ТОВА Е БИЛО ДОСТАТЪЧНО ТОЗИ ДУХФ ДА СЕ СЪБУДИ !
    АМИ ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО ЗА ТОЛКОВА МНОГО ВРЕМЕ ОСМАНЦИТЕ НЕ СА НИ ПРЕТОПИЛИ, ПОМЮСЮЛМАНЧИЛИ, УНИЩОЖИЛИ ???
    ЗАЩОТО ИЛИ НЕ СА МОГЛИ ИЛИ НЕ СА ИСКАЛИ ???
    КАКВОТО И ДА ИЗБЕРЕТЕ ОТ ТЕЗИ ДВА ВАРИАНТА ВСЕ ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА НАС !
    Много ми става неприятно когато някой „капитулант“ започне да казва: „Айде, стига с това какво е било в миналото…какви сме били…Я, виж, сега какво е ?“
    Ама, защо плачете на собствения си „гроб“ ?
    Само това ли можахте да измислите ?
    От всички по-горни писания във форума личи, че пишещите знаят нещо правилно, но не пълно…на някои в главата им е истински хаос от недоучени знания за собствената си държава и племе ! Все другите са по-добри от нас !?
    Трябва да Ви кажа, че точно така говорят т.н. „агенти на чуждо влияние“ – съзнателни или несъзнателни ! И независимо дали са съзнатени или несъзнателни проводници на чуждо влияние резултатът е един и същ – незвергване ня собствения си етнос…и държава !

  30. Като виждм езика, който употребявате и епитетите които сте научили наготово от някого и ги лепите наляво и надясно ми става ясно, че по-далече от носа си не виждате…че нямате поглед върху световната история и …геополитиката…сте се захванали да обсъждате въпроси, по които май още не сте подготвени, защото не сте чели досатъчно и не сте премисляли нещата всеобхватно ! Още слугувате на подхвърлените отвън теми за „КОМУНИЗЪМ“,КОЙТО НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ НИКОГА И НИКЪДЕ ПО ЗЕМЯТА…
    Не бъдете …папагали, а мислете със соствените си глави !

  31. ЯЗЪК ЗА ХУБАВАТА ТЕМА !
    ОТ СВЕТАТА ТРОИЦА – „ОТЦА, СИНА И СВЕТАГО ДУХА“…НАЙ-ВАЖНАТА СЪСТАВКА Е …ДУХЪТ!!!
    ДМИТРИЙ ЛИХАЧОВ НЕ СЛУЧАЙНО Е КАЗВАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ Е „ДЪРЖАВА НА ДУХА“ !!!
    СЪЩИЯТ ТОЗИ ДУХ, КОЙТО ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ БЪЛГАРИТЕ ДА УСПЕЯТ ДА НАЛОЖАТ СВОЯТА ПИСМЕНОСТ И ЕЗИК КАТО ПЪРВИ ВЕДНАГА СЛЕД Т.Н.“СВЕЩЕНИ ЕЗИЦИ“ – ЮДЕЙСКИ, ЕЛИНСКИ И ЛАТИНСКИ ! И СЛЕД ТОВА СМЕ НИЕ…
    ТОЗИ ДУХ ПОЗВОЛИ ДА БЪДЕМ УЧИТЕЛИ, ПОСРЕДНИЦИ И НАСТАВНИЦИ НА ВСИЧКИ Т.Н.“СЛАВЯНСКИ“ НАРОДИ, ДА ИМ ДАДЕМ ЧЕТМО, ПИСМО И ДУХОВНА СВЯСТ !!!
    ПОЗНАВАТЕ ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО СЕ СЧИТА ЗА АРИСТОКРАТ, А ПЪК ДА НЕ СИ ЗНАЕ РОДА И ДА НЕ СЕ ГОРДЕЕ С НЕГО…НЕЗАВИСИМО ОТ МАТЕРИАЛНОТО МУ СЪСТОЯНИЕ…

  32. ХУБАВО НИ ОБЕЩАВАТЕ НО ПАК ЩЕ НИ ИЗЛЪЖАТ.ЗАЩО СИ СВАЛЯТЕ ГАЩИТЕ НА ТОЗИ ЕВРЕЙСКИ ПЕДЕРАСТ ДЖОРДЖ СОРОС,ЗАЩО МУ УГАЖДАТЕ НА ТОЗИ ДОЛЕН УНГАРСКИ ГЕЙ ЕВРЕИН.ОТГОВОРЪТ Е САМО ЕДИН ОТ АЛЧНОСТ И ВЕЧНАТА ЗАВИСТ.БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ВЪВ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПРОВАЛЯТ ЗАЩОТО НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО.НЕ ВАЖИ ДАЛИ СИ КОМУНИСТ ,ДЕМОКРАТ ИЛИ НЕЩО ДРУГО ЩОМ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ,СТО ДИПЛОМИ ЗА ВИСШЕ ДА ИМАТЕ ,ПАК ЩЕ СЕ ПРОВАЛЯТЕ ЗАЩОТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ.ГЛАВИТЕ ВИ СА ЯЛОВИ,ЗАТОВА САМО РУШАТ,ОТ ЗАВИСТ И ЗЛОБА И СОЦИОПАТИЯ.ТОВА Е ВЕЧНИЯТ БЪЛГАРСКИ ГЕН НА БОКЛУКА.ИМАТЕ НАГЛОСТТА ДА СЕ НАРИЧАТЕ ИЗТЕКЛИ БЪЛГАРСКИ МОЗЪЦИ,НИКОЙ НИКОГА НЯМА ДА ДАДЕ ОТГОВОРНА ВЛАСТ НА БЪЛГАРИН В ЧУЖБИНА,ЗАЩОТО ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА САМОУБИЙСТВО,ДОРИ ДЯВОЛЪТ ЩЕ БЛЕДНЕЕ ПРЕД БЪЛГАРСКАТА НЕКАДЪРНОСТ.КАК МОЖЕ 20 МИЛИОНА ПЕДЕРАСТИ ЕВРЕИ ПРЪСНАТИ ПО СВЕТА ДА МАЧКАТ ШЕСТ МИЛИАРДА МЪРША НАРЕЧЕНА НАРОД,ЗАЩО СЕ ДУПИТЕ НА ЕВРЕИТЕ,ЗАЩОТО СТЕ МЪРША А НЕ НАРОД.ЩЕ ВИДИМ ЛИ ПЕДЕРАСТА БОЙКО БОРИСОВ ВЪВ ЗАТВОРА ТАЗИ ДЕБЕЛА СВИНЯ С КРАВАРСКА ВИЗИЯ.НИЩО НЯМА ДА МУ НАПРАВИТЕ ЗАЩОТО ТОЙ ПРАВЕШЕ СВИРКИ НА ЦИГАНИНА ТОДОР ЖИВКОВ И ЗАТОВА ГО ИЗДИГАХТЕ ТОЗИ ГЕЙ.

  33. Прав е колегата който посочва съветско /руско/-американския договор и резултата за България.Прекрасен е патриотичният дух в почти всички коментари. Истина е за планът Ран-Ът и продажните новоизлюпени български политици. Според мен обаче всичко това е следствие от заканата на Ротшилд, че след 30 години няма да има държава България… .Това е утвърдената ВИЗИЯ за страната ни, подплатена с отглеждането на продажните ни политици,унищожаването на икономиката и културата и от там вопиющата безработица и безперспективност, високите лихви и т.н., осъществявани чрез нароилите се ТАЙНИ сдружения и НПО-та финансирани от чужбина. Както казва индийският и световен политик и герой- Неру, най-големият враг на народа е собствената интелигенция и държавни служители, които заради личните си интереси, предават държавните.

  34. Големи оптимисти сте бе. Социалните проучвания показват, че овчият народ не си е взел поука и отново ще гласува за изедниците си. Какво става когато събереш кон с магаре. Става катър, който винаги ще предпочита да рупа тръни. Е….колкото и да се осъзнава, че е направил грешка-ще си остане катър.

  35. Приятели,

    ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?

    Кой знае защо, след две непредизвикани абдикации от властта, Борисов иска отново да продължи терора над народа ни упражняван по заповед на Сорос…

    – Борисов – “Не Лъжи…!”
    (това е основата на българския и европейския морал и етика…!)
    За нас българите КАКВО се промени към по-добро…, по време на управлението на Диктатора Боко-бухалката… – Вече сме най-бедни в Европа, вече сме без перспектива… Завинаги сме на дъното на световните таблици и класации…

    Какво ни струваха сините комунисти и герберските гангстери…

    Ето “видимите резултати” след Преврата от 10-ти януари 1997-ма, от прилагането на “красивия” и “умен” сороски план “Ран-Ът”, досегашното ни членство в ЕС, бандитското управление на Боко и грабежите на ГЕРБ…:
    – От 9 милиона се стопихме до 5,8 милиона… Три милиона българи бяха лишени от поминък и… сега работят като индустриални роби и простиутки на запад…
    – Българските пенсионери гинат в глад и мизерия със 160 лв. пенсия.
    – Над два милиона българи живеят с доходи под прага на бедността от 314 лв.
    – Над 28 милиарда заеми и лихви…
    – Упорито, по дебилски унищожават базата за развитие на Обществото ни, българската ядрена и газова Енергетика.
    – Заради евро-американски интереси ни лишиха от всички перспективни постове в ООН, ЕС и от свръхпечелившите ни енергийни проекти.
    – Напълните България с мигранти, а след взет герберо-реформаторски рушвет от 160 милиона, Танте Меркел ще ни връща “най-лошите” терористи и дебилите…, а в селата и градовете си ще строим Шест почивни станции за талибани и джихадисти…
    (…в България няма бежанци…)
    – Битовата престъпност е извън контрола на държавата.
    – Сорос и мекерета му, чрез Купени медии и Образователната ни система, успяха да ликвидират българския дух в много млади българи и да ги превърнат в “биологична маса”…
    – Практически нямаме армия, полиция…, а Българския бизнес е рекетиран и от държавата и едва крее.
    – Османското робство и геноцида, били благоденствие за българите, Род, Родина, Семейство, Патриотизъм са лоши думи, а Вазов, Левски и Ботев от Патриоти, станаха терористи…
    – Българите силно намаляваме благодарение на проведените „успешни“ евро-атлантически икономически, здравни и социални “реформи” и сега сме в демографска катастрофа…!!!

  36. Затова пък в Русия, на изток, управлява народа… Както казват „ВИМЕТО НА НАРОДА“ И голямо доене пада…

  37. Македонски Българи Е имало 7523години. Сега сме 7524г.по Българския календар. Какви са тия 1300 Комунистически измишльотини.Именно заради тия измишльотини убиха Людмила Живкова…

  38. Така е върнати сме 100 год назад.Обаче ние всички позволихме това.
    За тез 25 год.на власт бяха вички и сини и червени и жълти а сега оранжеви .Никой ама никой от тях не направи нищо за народа.Само се обвиняваха един друг и се оправдаваха .
    И дано сте забелязали винаги едни и същи хора са горе в парламента .
    В този ред на мисли се сещам за един виц:Нов бардак със стари к……. не става.

  39. За голямо съжаление,планът проработи и не само -няма икономика,огромна безработица,болни хора, провалена младеж ,унизени възрастни хора с жълти стотинки за 40 години трудов стаж.За образование и здравеопазване да не говорим.
    Но,както се казва да бъдем оптимисти….Бъдещето ще покаже!

  40. То хубаво,ама сега,трябва всички българоубийци,които поддържаха този план,да бъдат събрани в Белене,и да си платят за нанесените на народа ни щети!Да бъдат унищожени,защото както казал Сталин….
    Има човек,има проблем,няма човек,няма проблем!,
    Аз би го изменил във!
    Няма Соросоиди,няма проблем!
    Всички боклуци да бъдат изхвърлени,на бунището и да бъдат забравени от историята,да бъдат заличени,тъй както те искаха да заличат цял един неунищожим народ!
    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ!!:-)))

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *