Медийна ЦЕНЗУРА! Читател Сигнализира Skandalno.net: БЛИЦ ми трие коментарите, защото опонирах на ГЕРБаджията Халваджиян! Виж Тук:

Маги загорялСвободата на словото в нашата държава стигна дъното!

Това ни пише нашата читателка Калинка Петрова, която е възмутена от изтритите й коментари в БЛИЦ.

Ето и писмото й: „Здравейте Скандално.нет! Пиша ви, защото сте свободна медия и се надявам, че все още никой не ви е купил да заглушавате гласа на хората. И свободата им.

Много съм слушала за цензурата в родните медии, но понеже не пиша обидни коментари, засега тя не ме беше застигала. Вчера обаче безцеремонно бе изтрито мнението ми за продуцента Магардич Халваджиян под негова статия в БЛИЦ.

Там той обясняваше, че ще гласува за Цецка Цачева, защото бил десен, жена му била дясна, синът му бил десен, снаха му също…

Реших, че са ме изтрили случайно и отново написах мнението си. Което 5 минути по-късно отново бе изтрито от дежурния модератор. И така 6 пъти подред. А междувременно под статията на г-н Халваджиян продължаваха да бъдат допускани само такива коментари, които хвалят него и защитаваната от него Цецка.

А ако си мислите, че коментарът ми беше политически – грешите! Просто описах какъв е профила на десния избирател. Той задължително е богат, или обиден от комунизма незнайно как! Той е човек, натрупал бързо пари с цената на предприемачески дух, но много често и с тежки кражби, измами и на гърба на другите. През 2016 г. „десният“ вече живее в света на заможните и привилегированите и е забравил какво е бедност, ако някога въобще е бил сиромах.

За пример дадох самият господин Халваджиян, който обявява на всеослушание, че ще гласува за Цецка. Но не използвах нито една обидна дума. Изложих само фактите. Той е завършил цирково училище в Москва, но не трупа пачки от „специалността си“, а внасяйки в България чужди шоупрограми-халтури, като проводник на чужди за нас идеи и ценности.

Халваджиян ни натрапи шоуто „Страх“, но видя, че в него няма пари и го спря. Докара ни „Х фактор“ , което е добро предаване, но кой знае защо го прави през година, докато в цял свят се излъчва ежегодно. Внесе ни и „Като две капки вода“,  което може и да рекламира като номер 1, но е банално и скучновато предаване за имитатори. Сега  ни „забавлява“ и с „Пееш или лъжеш“, което също не е най-доброто от световния развлекателен бизнес. Докара ни още и „И аз го мога“, но то явно не му излезе на печалба, и го спря.

ФейсбукВ коментара си написах също, че в резултат от дейността му по внос на предавания-щампи господинът е натрупал солидно състояние и цитирах: Палата му, с който сам се похвали и който жена му обзаведе в… бароков стил. Лимузината му, с която също се похвали и странния факт, че си е избродирал инициалите върху седалките й.

Отбелязах и превръщането на бизнеса му в семеен и фактът, че цялата му „дясна“ рода работи в неговите продукции. Съпругата му е стилистка, синът му – оператор, снаха му – хореограф, братовчедка му – пи-ар… Което в друга държава би било спорно дали не е конфликт на интереси.

Последно посочих, че тези предавания се финансират от телевизии и от самите зрители, които пускат смс-и, а къде отиват парите – не зная.

Дотук не виждам нищо обидно.

Предаванията са факт.

Семейният бизнес е факт.

Палатът и колата са факт.

Изказването, че е десен избирател, си е негово и също е факт.

Какво толкова страшно видяха модераторите на БЛИЦ, че ме забърсаха като мокро петно?

Що за цензура се вихри в медиите, че не можеш и копче да кажеш по въпроса кой е десен и кой ляв избирател?

Такъв страх ли тресе сайтовете, ангажирани с победата на ГЕРБ, че се плашат от едно обикновено мнение на обикновен читател, което не е ангажирано политически и не би трябвало да пречи на госпожа Цецка безпрепятствано да се възкачи във властта?

Нямаме ли право да пишем това, което мислим?“ – завършва писмото си Калинка Петрова.

Имате право, госпожо Петрова!

Само че не живеем в правова държава. 

У нас цензурата и дезинформацията са оръжие на олигархията и техните апологети от ГЕРБ.

Ние от Skandalno.net публикуваме писмото ви с удоволствие, защото сме свободна медия и също се борим с цензурата!

Дерзайте!

Краят на ГЕРБ вече идва. След което се надяваме платените, напомпани с мръсни соросоидни и гербаджийски пари медийни парцали да се кротнат. А цензурата в тях – да понамалее! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. За този душепродавец не си струва да си халите клавиатурите. Негоните предавания също са чалта

  2. Аз също съм блокирана от Блиц,не мога да публикувам коментари,не мога да харесвам,не мога да се логна чрез Фейсбук..

  3. модераторите на Блиц са гадни и продажни но не те блокират директно а IP адреса ти . Но има един известен чешит Блажев с никнейм ATILA – пуска вулгарни цинични коментари но БЛИЦ не може да го блокира – знае Блажев как да им бяга !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *