Цензура! Уволниха Петя Петрова от Канал 3

Петя ПетроваРепортерката от Канал 3 Петя Петрова бе уволнена неочаквано вчера. Причината била как тя отразява протестите.

Мотивът на новата собственичка на канала Мария Опренова е „тенденциозност при изпълнение на професионалните задължения“. Според гледали репортажите на Петя, тя постъпила съвсем професионално като дала думата не само на блокиралите улиците, но и на тези, които не могат да отидат на работа поради блокадата и които заради протестите могат да бъдат уволнени. Уволнена обаче се оказа само Петрова с някаква страна причина – непрофесионализъм.

Говори се, че облаци са надвиснали и над главата на сегашния директор Сашо Диков, на когото вече му било писнало да отразява само едната страна, без да вземе мнението и на другата. Сашо ДиковОпренова дочула мърморенето му и нищо чудно той да отлети от директорския пост. Приятели на Петя я утешават и се възмущават заедно с нея в профила й във Фейсбук.  Сега вече напълно ни е ясно, че има страшна цензура в България. Медии без цензура не виреят. Журналистите са със запушена уста и който я отвори, му показват вратата. Не вярвайте на това, което гледате и това, което ви говорят по телевизиите. Всичко е режисирано, всичко е платено. Това са само част от коментарите.

Уволнението на репортерката най-после отвори очите на част от българите, че наистина повечето телевизии са купени и служат не на интересите на обществото, а на политиците и олигарсите. Това вече обяснява защо февруарските протести бяха туширани и неглижирани, а сега програмата за деня на поредния протест се обявява от някои телевизии още от сутринта, за да могат да се присъединят още хора. Което си е истинско съучастие и подстрекателство. Из форумите отдавана има предложение три дни никой да не отразява протестите. На четвъртия те сами ще стихнат.  Само че медиите правят обратното и услужливо ги подстрекават.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *