Сашка Васева Шокира: Ставам Джаз Певица! Уморих се от Просташка Чалга! Виж Тук:

Сашка ВасеваКултовата чалга изпълнителка Сашка Васева е на мнение, че човек трябва постоянно да се развива и непрекъснато да изненадва околните.

И за да подкрепи думите си с дела, емблематичната чалгарка скоча в джаза с изпълнения на…Франк Синатра.

Вместо предишното разюздано поведение и вееща се дълга руса коса, сега Сашка се е барнала в чисто нов строг стайлинг: косата- прибрана в стилен кок, а лицето й излъчва замисленост и дълбочина.

Всички външни белези на така жадуваната промяна са налице, но по-трудното ще е в това, че новоизлюпената стилна джазменка трябва да смени и стила си на пеене, и текстовете на песните си и въобще целия си досегашен просташки репертоар.

Защото освен с кавърите на световно известни изпълнители, тя трябва да представя пред публиката си и свои стилни авторски парчета.

Мадоната от Дупница  е изпълнена с желание за нов възход на кариерата си, и с надежда, че хората наистина ще я възприемат в новото й амплоа.

Искам да оставя всички скандали в миналото, споделя певицата, и не разбира защо лошата слава върви непрекъснато след нея като проклятие.

Сашка твърди, че обича шоуто, но всичко в шоубизнеса отдавна й е омръзнало. Вече не държа да изкарвам парите си със скандали и порочно-предизвикателни изпълнения, заявява хитовата певица.

„Искам да бъда просто жена, да имам мъж и семейство, за които да се грижа.

Уморих се от всичко и искам, най-накрая да изгоня бесовете от себе си. Надявам се на спокоен и щастлив живот с любим човек до себе си“, усмихва се замечтано Сашка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *