Медведев: При заплаха Москва ще действа в съответствие със своята Ядрена Доктрина

Русия, в случай на възникване на реална заплаха на нейното съществуване, ще действа в съответствие със своята ядрена доктрина и това е единственото нещо, което в момента възпира нейните врагове. Това заяви бившият руски президент и премиер Дмитрий Медведев, който е настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската Федерация, предаде ТАСС.

В статия във вестник „Российская газета“ Медведев заяви: „Единственото, което сега спира нашите врагове, е схващането, че Русия ще се ръководи от основите на държавната политика на Руската федерация в областта на ядреното сдържане. И в случай, че възникне реална заплаха за съществуването на държавата, ще действа съгласно нея“, каза Медведев.

Според него бедата е в това, че в такъв случай впоследствие никой няма да разбере дали ядреният удар е бил ответно-насрещен или превантивен.

Според него това плаши „западните благодетели на Киев, които дълго време са създавали на украинската политическа сбирщина илюзията, че е неуязвима и безнаказана в замяна на пълното им подчинение“. Ето защо, според Медведев, западният свят балансира между желанието да обиди, максимално да нарани, разчлени и дори да унищожи Русия от една страна и инстинктът му за самосъхранение да избегне ядрен апокалипсис.

ВИЖ ВИДЕОТО:

(Моля да ни извините за досадните реклами преди клипа)

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. The U.S. Has Killed More Than 20 Million People in 37 “Victim Nations” Since World War II Нашият БОС, САЩ, с когото трябва да сме в постоянна синегрия, според РАДЕВ е умъртвил 20 милиона човечета в 37 жертвени страни от края на втората световна война.Четете бе хора, има факти, има статистики, има истини, които трябва да се знаят. КУБА е подложена на жестоки санкции повече от 60 години, пак от тях, любимците на Радев и на цялата ни евроатълантическа пасмина.

  2. За най-голяма мъка, на нас „европейската градина“, след като се отказахме от руските горива по заповед на американския елит, сега среден пръст показаха на Европа най-напред Саудитска Арабия. За наша „радост“ това прави и КАТАР.Оказва се, че европейските политици са толкова тъпи колкото и нашите и заедно ще сърбаме попарата, която ни надробиха.И всичко живо мълчи и като изкуфяли пенсий мислим как с тези стотинки да дочакаме следващото лято. Дебилите професоре, не знам какъв им е процента, но в политическите ни представители е най-голям.

  3. Не са дебили. Изпълняват план.Изпълняват го перфектно.
    Докато ни баламосват и се правят на дебили.

  4. ТО Е ЯСНО,ЧЕ ВСИЧНО Е ПЛАНИРАННО,НО НЕ Е ЯСНО ЗАЩО ТОЯ ПРОСТ НАРОД НИТО ВИЖДА,НИТО ЧУВА?!СТАДО НА ЗАКОЛЕНИЕ!ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА,ТО БИВА ДЕБИЛЩИНА,АМА ЧАК ПЪК ТАКА!

    • Мисля, че може и още дори. Знам що народ се упражнява да плюе българите, но не се отчитат фактите при съпоставка с останалите народи проповядващи евроатлантически ценности. Верно е, че процентите в България бързо набъбват и изродите се плодят като хлебарки в нашата родина, но не съм съгласен да сме най-дебилният народец. :)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *