Медведев предсказа апокалипсис в случай на война между Русия и НАТО

В случай на война с НАТО Русия ще бъде принудена да „отвърне асиметрично“ и да използва ракети „със специални бойни глави“. Това написа зам.-ръководителят на руския Съвет за сигурност (СС) Дмитрий Медведев в канала си в Telegram, предаде ТАСС.

Той отбеляза, че „ако, не дай си Боже, се случи такава война, тогава тя няма да върви по сценария на специалната военна операция“ и „няма да се води в окопите с артилерия, бронирани машини, безпилотни самолети и средства за радиоелектронна борба“ „НАТО е огромен военен блок, населението на страните от алианса е почти един милиард души, а общият им военен бюджет може да достигне един и половина трилиона долара“, написа Медведев. „Поради несравнимостта на нашите военни потенциали, ние просто няма да имаме избор. Отговорът ще бъде асиметричен. За защита на териториалната цялост на страната ни ще бъдат използвани балистични и крилати ракети със специални бойни глави (ракети със специална бойна глава, т.е. ядрено оръжие – бел. ТАСС). Това се основава на нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е прословутият Апокалипсис. Краят на всичко“, подчерта зам.-председателят на руския Съвет за сигурност .

Според Медведев досега „всички европейски лидери цинично лъжат своите граждани“, говорейки за належаща необходимост да се подготвят „за война с Русия“. „И въпреки че Русия многократно е заявявала, че няма никакви планове за конфликт със страните от НАТО и ЕС, изключително опасните спекулации на западните лидери по тази тема продължават“, констатира той. Причините за това са очевидни, продължи той. „Необходимо е да се отвлече вниманието на избирателите, за да се оправдаят многомилиардните разходи за закъсалата бандеровска „Украйна“.

В крайна сметка огромни пари не се изразходват за решаване на социалните проблеми на все по-обедняващото население в тези държави. Харчат се за война в умираща страна, която е чужда на западните данъкоплатци. За страна, част от чието население избяга в Европа и тероризира местните жители. Затова всеки ден лидерите на тези страни вещаят: трябва да се подготвим за война с Русия и да продължим да помагаме на Украйна, от което следва да произвеждаме повече танкове, снаряди, дронове и други оръжия“, пише Медведев.

Той призова европейските лидери „да кажат на своите избиратели тежката истина и да не се отнасят към тях като към безмозъчни идиоти“. „Обяснете им какво наистина ще се случи, а не повтаряйте фалшивата мантра за готовност за война с Русия“, завършва Медведев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. МЕДВЕДЕВ ,ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ И ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ,КОГАТО ЦЯЛАТА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ИЗМЕТ Е НА РАБОТА.

    • БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ НИ ВОДЯТ В ТАЗИ ДВУМЕТРОВА ДУПКА ВСИЧКИ.
      ТАЗИ ПРЕСТЪПНА КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗМЕТ КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА Е НЕОБХОДИМО САМО ЕДНО.

  2. Духовното и морално падение на Запада е НЕОБРАТИМО. Такова поведение е не само малоумно, то е самоубийствено. Всичко, което западът натрупа по време на вековното си колониалното господство сега ще бъде унищожено. Меракът им да бъде разчленена и унищожена Русия и руския дух се обърна като бумеранг върху главите им. Жалко, че у нас една шепа хора, блогъри и други работят упорито за да ни извадят от тази лудост, към която нашите политици ни тласкат.

    • За съжаление Русия нищо няма да им направи.
      Само се лаят и си бъркат в дупките с любоФ, докато избиват православните.

      • Не е сигурно, в полза и на двете страни е, да прекратят конфликтите, омразата, русофобията помежду си и да комуникират на равноправна основа, а не като господар и слуга, ако не го направят, както каза Медведев: ги чака „апокалипсис“!

      • Не изпитвам никаква нужда да оборвам неразбиращите, че ги чака як секс и рязане на глави….. Вярвай си в дядо ти коледа ………….. и края на войните, като всяка плеймейтка, плейбойка и останалите същества с пластмасови цици и джуки….

  3. Мечоков, ако не знаете какво да правите – приключете острова или поне ги осведомете, че са първа цел, както на времето Хрушчов им каза колко ракети им е приготвил и те дълго време си кротуваха. Останалите бързо ще се укротят. Дори и USA. Бившата империя отново се опитва да стане империя и затова са всичките проблеми в момента, но няма сила за война и ръчка прокситата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *