Медведев към Запада: Апокалипсисът е все по-близо!

Зам.-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация предупреди страните от Запада, че дават повод на Русия да им отговори с военни средства (casus belli – повод за война), заради доказаното им участие в координирането на ракетните удари на Украйна по цели на територията на Русия. По думите му тези действия на страните от НАТО ги разкриват като воюваща страна срещу Русия и „водят предсказанията за Апокалипсиса към съвсем скорошно сбъдване“

Ето и целия пост на Дмитрий Медведев в канала му в Телеграм:

„Украинските престъпници официално обявиха, че ударите срещу цели на територията на Русия, включително и по Крим, са били координирани от партньорите им от НАТО“.

Ако тези думи, изречени от официални лица на Киевския режим, са верни (а ние нямаме причина да се съмняваме в това), то те са пряко правно релевантно доказателство за съучастието на Запада във войната срещу Русия на страната на държавата на Степан Бандера. Рафиниран casus belli (повод за война лат.) и възможност за Русия да действа в рамките на jus ad bellum (срещу всички, лат.) срещу всички страни в НАТО, без да подбира.

Тъжно, уви. Предсказанията за Апокалипсиса към съвсем скорошно сбъдване.

„В ония дни човеците ще търсят смърт, но няма да я намерят; ще искат да умрат, но смъртта ще бяга от тях“ (Откровение 9:6).

„Помнят ни дотогава, докато им пречим“ (В. И. Ленин).

„Независимо дали ви харесва или не, историята е на наша страна. Ние ще ви погребем.“ (Н.С.Хрушчов).

(Хрушчов изрича тези думи на срещата си със западни дипломати на 26 ноември 1956 г. Веднага след това голяма част от тях излизат от залата обидени)

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Стига си плашил хората бе паляк, но вас ви си досвидя да избиете укрофашистите и напуснахте киеФ доброволно, за да стане наркозеленото джудже герой…….. сега апокалипсиси ти се привиждат.

  2. А ве глупак.
    На там отиват нещата.
    После ще е късно.
    Хората са прави.
    И предупреждават.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *