Мая Манолова: Борисов брани властта си с нагли лъжи и брутален натиск! (С ВИДЕО)

„За последната 1 година срещите ми с Борисов бяха точно две. Едната – по повод майките с увреждания, по негово искане, през юли, миналото лято. И втората- когато отидох и му казах, че се отказвам от поста омбудсман, защото той и партията му ме бойкотират. Казах, че обмислям да се кандидатирам за кмет. За една година – две срещи. Казано с други думи, този човек лъже и то нагло.“ Това каза Мая Манолова, гражданският кандидат за кмет на София, в ефира на bTV тази сутрин. А повод за изказването й стана реплика на Бойко Борисов към нея от интервюто му на 8 октомври в същата телевизия, в която премиерът каза, че Манолова постоянно висяла в Министерски съвет при него.

„Но да не разваляме хубавата атмосфера с този човек!“, каза още тя в студиото, в което бе с дъщеря си и внука си.

„За какво? За какво да му дължа благодарност на Борисов?! Аз бях избрана за омбудсман от народни представители от всички парламентарни групи. Той е премиер толкова години и така и не разбира, че не той команда парламента и различните парламентарни групи. Може би групата на ГЕРБ, която си му е собственост, но не и останалите“, посочи Манолова.

„Не знам как не разбира, че парите, които се отпускат, например за хората с увреждания, които споменава по разни интервюта… тези пари, тези 150 млн. лева той не ги е дал на мен. Парите трябваше да са за хората с увреждания. Но защо Борисов пропуска да спомене, че тия пари така и не стигнаха до тях заради него. Тия 150 млн. просто отидоха в друга посока и законът за личната помощ не работи“, подчерта Манолова.

„За какво ми помогна Борисов: за това, че ГЕРБ сложиха закона за банките „на трупчета“ или пък може би приеха закона против бързите кредити и колекторските фирми, против наказателната лихва? За това, че може би са отворили закона за частния фалит, който им изготвих? Аз съм абсолютно блокирана от този човек и неговата парламентарна група… Как ме бил подкрепил той? Като ми взе Горанов служебния автомобил като омбудсман, като някаква особена форма на симпатия ли?!“, попита още Манолова и не скри натиска над семейството й от страна на управляващите.

„Аз разбирам, че за него залогът е огромен. Че той ще я брани тази власт на всяка цена, със зъби и нокти. Но власт не се брани така – с лъжи, с натиск, инсинуации, внушения, с дискредитирине опонента. Те поляха цялото ми семейство с мръсна вода… дъщеря ми, зет ми, съпруга ми, близките ми хора.

Те! Те лепят стикери по автомобиите на хората в София с моя лик, които не могат да се махнат, за да ме дискредитират, да вбесят хората. Използвам случая да се извиня – от тяхно име да се извиня!“, каза Манолова.

„Хората на Борисов искат да покажат, и чрез неговото интервю, че всички са маскари, че всички са един дол дренки, че няма смисъл да се гласува, защото е все едно дали Мая или Борисов. Не, не е все едно. Не е все едно. Аз няма да правя като тях! Аз няма да ги дискредитирам! Да им лепя физиономиите по автомобилите на хората“, каза Манолова за Борисов и щаба на ГЕРБ.

„Хората искат промяна и тя трябва да се случи заради младите, заради активните, за децата ни, които да живеят в нормална държава, в която премиерът не е патологичен лъжец, не си позволява да говори и действа по този начин- да дискредитира хора и да разбива съдби. Може би щях да замълча, но този човек се опитва да ме дискредитира пред семейството ми, през приятелите ми, пред най-близките ми хора, пред българите, пред народа, пред хората, които ме избират. Това наистина е непочтено отношение“, категорична бе Манолова. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА НАТО И ЕС ВЪН ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ СЛАВА БСП СЛАВА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ

  2. До тоя момент всичките политици са хвани единия, та удари другия – от един дол дренки. На никого не вярвам!

    • Хитра позиция, но все пак държавата трябва да се управлява и трябва да направите компромис. Инак българите ако не щат да се занимават с управление, в съседство има поне трима кандидати да го направят, естествено по своите си правила.

      • О, разбира се, така е. На всички избори все съм правил компромис с тактика да избера „по-малкото зло“. В деня на всички избори съм си забранил брането на гъби.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *