Мая Илиева в Депресия, Шванца се Ожени! Виж Тук:

Мая ШванцаМая Илиева все още не може да дойде на себе си от изненада и обида,  след като бившият й любовник Николай Иванов – Шванца се ожени, но не за нея, а за друга жена.

Вдовицата на Георги Илиев е изпаднала в дълбока депресия от факта, че Шванца се жени за друга своя любовница, въпреки че Мая първа заряза любимия си, след като той беше арестуван.

Тя очаквала, че след като се размине пушилката около ареста му и го пуснат на свобода, Шванца тутакси ще дотърчи при нея и двамата ще възобновят дискретната си интимна връзка. Но този път той не се върнал при нея. Варненският бизнесмен и представител на ъндърграунда явно преосмислил нещата в затвора и решил да не си губи времето с жена, която никога няма да бъде истински до него, а отделно не може и да му роди деца.

Той от дълго време имал паралелна връзка с бъдещата си избраница и сега решил да я узакони.Сватбата  била подготвена набързо и Ники минал под венчило с любимата си Десислава.

Мая беснее, защото Деси е с 20 години по-млада от нея и на всичкото отгоре по-хубава. Вдовицата на Жоро Илиев така и не се ожени след убийството му. Единствената й слабост беше Шванца, с когото много често я засичаха по заведения! Отделно го водеше и на дълги почивки в чужбина. Заради нея той се разведе с майката  на сина си Александра, но Мая не се осмели да прибере шавливия младок при себе си.

След показния му арест, тя се отдръпна, за да не бъде замесено името й с втори бандит.

Сега обаче разривът им е окончателен.

Николай е при младата си булка, а Мая – отново сама в палатите на бившия си съпруг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *