Вижте Какво е Крила Джена Под Сватбената си Рокля:

Джена сватбяДжена е бременна поне от месец с първото си дете.

Нейни колежки заподозряха благата вест още по време на сватбата й. Тогава певицата не запалили нито една цигара, което им се видя странно, защото доскоро Джена пушеше по 2 кутии на ден. Но колежките й отдадоха драстичната промяна на вълнението, на етикета и на притеснението да не изцапа скъпата си рокля.

По-късно обаче се сетиха, че страстен пушач като нея щеше да се скрие в тоалетната и да дръпне някой фас, а не да се прави на светица пред гостите.

Джена  разбрала щастливата вест няколко седмици преди  сватбата и веднага казала на бъдещия си съпруг. Двамата обещали да пазят тайна, но Малкият Канар така се зарадвал, че се изпуснал пред майка си, което било равносилно да съобщи вестта с високоговорител на площада в село Катунци.

Свекървата казала на свекъра, той пък на големия си син, синът – на оркестъра… и така благата вест само за 24 часа обиколи не просто селото, а цяла Пловдивска област… докато не стигна и до медиите.

Певицата мечтае за деца, но не знаела, че съдбата ще я дари толкова скоро с първото.

Тя веднага спряла цигарите и алкохола и започнала да пие витамини. Единственото й желание било да роди здраво и хубаво бебе и затова започнала да се грижи повече за здравето си.

С едно изключение – не можела и не искала да спре да пее. Джена вече имаше участие в кръчма в Пловдив и си е уредила графика за цялото лято.

Ще слезе от сцената едва когато коремчето силно започне да й личи.

Парите от участията са й нужни, освен това не смятала да мързелува девет месеца в очакване на първата си рожба, твърдят нейни приятелки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *