Скромното Наде от „София ден и нощ“ – Палава Стриптийзьорка в реалния живот /СНИМКИ/

Надето1Гореща и търсена  мадама се оказа Надето, което участва в ролата на  гадже на Митака в „София ден и нощ“.

Кротка, тихичка и изключително морална и справедлива в сериала, в реалния живот Надя  се оказа не чак толкова морална и послушна.  Там тя се казва Вяра Недялкова, работи като еротична танцьорка и забавлява всяка нощ посетителите  в скъпите столичните заведения.

Вера  е професионалистка в танците на пилон и се занимава с професията от доста години.

Уж студентката по изобразително изкуство и бъдеща художничка, която беше буфер на всички скандали, е палава в реала и е близка приятелка на Ася Капчикова. Двете танцуват  в един от най-прочутите разголени балети у нас.

Вера сама се грижи за малкия си син, когото родила без мъжко рамо до себе си. Гаджето й я зарязало, след като разбрало, че е бременна, но храбрата дребничка танцьорка решила да роди и сега е  самотна майка. В момента се е отказала от мъжете и  няма сериозна половинка в живота си. Причината да не си търси съпруг е, че не вярва в мъжката любов. Убедена е, че всички до един са предатели.

Надето се оказа поредната героиня от хитовия риалити сериал, която води съвсем различен живот извън екрана.

Засега ролята й внезапно се изчерпа и тя спря да се снима. Просто хвана за ръка природената си сестра и изчезна през вратата. В сценария нещо куца, тъй като би трябвало да се проследи съдбата й, или Митака да направи опит да си я върне. Но той дори не й се обади по телефона. А сценаристите кризисно го прикачиха отново като екранна половинка на Коки и пръв негов другар в белите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *