Глория Стана Милионерка, но Не от Пеене! Вижте Как Чалгаджийката Забогатя като Крез:

ГлорияГлория върти бизнес за милиони!

Пеенето по кръчми, клубове, сватби и събори не е единственият източник на доходи за чалгаджийката. Тя има бизнес нюх и за разлика от своите колежки, които влагат парите си в скъпи екскурзии, дрехи и други прищевки и се правят на баровки, тя хем отглежда дъщеря си, хем инвестира в разумни и печеливши начинания.

След близо 25-годишен стаж на сцената, русенката е натрупала достатъчно пари, за да може да печели и от самите пари. Тя купила скъпа професионална озвучителна техника  за големи концерти и публични мероприятия. Техниката е една от най-добрите у нас и много хора я взимат под наем, за да направят концерт на открито, някакъв градски празник или конкурс.

С арендата от усилватели и тонколони певицата непрекъснато си  докарва странични доходи, но те не са достатъчни да й осигурят луксозния живот.

Истинските пари капят от наеми. Тя има няколко имота на стойност милион и половина лева,  които са в големи градове и предимно в София. Звездата ги дава под наем и пачките всеки месец капят в банковата й сметка.

Освен това Глория купила дялове и във фирма за недвижими имоти и оттам също вади добри пари.

Последното й начинание е сайт за онлайн продажби, където шитка тениски, чаши и сувенири със собствения си лик. Предлага и плакати, чинии, картини, бижута и всичко, което може да бъде апликирано.

Така освен пеенето, с което изобщо не възнамерява да спира, тя се издържа от няколко сигурни бизнеса и няма опасност да остане беднячка, когато един ден слезе от сцената и остави микрофона.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *