Мария яхна гръцки жребец! Гущеров е бесен /ГОРЕЩА СНИМКА/

МарияФолк певицата Мария се глези в ръцете на гръцки жребец със знойно тяло и релефни форми, а този факт докарва до истерия половинката й Християн Гущеров.

Отварачката  снима нов горещ клип с мускулестия мачо, който се прави на силно влюбен в нея. Двамата така се вживели в ролите си, че на снимачната площадка вряло и кипяло, а обективите направо се изпотили.

Красавецът е много популярен в Гърция,  казва се Stan и певци и певици там буквално се бият да го наемат за клиповете си. Той непрекъснато получавал неприлични предложения от жени, а също и от мъже, а релефните му форми привличали дори бабите, които го гледали с наслада и носталгия по телевизията.

Мария гръцки жребецМария се надява и у нас гръцкият мачо да има същия успех и клипът й да стане суперхит. Двамата вече са нащракали  доста провокативни кадри в промото към видеото на новата песен на изпълнителката.

Гръцкият аполон бил неустоим и Мария или е голяма актриса, или е наистина привлечена от изящните му, сякаш изваяни от скулптор форми.

Като видял съперника си, Гущеров пратил охраната на снимачната площадка под предлог уж да хази жена му от феновете.

Всъщност горилите дебнели да не би тя да му кръшне с релефния хубавец, който бил пълна противоположност на пухкавия и отпуснат Християн.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Cft4hKUzKug

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *