Джуджи гони Депресията от Уволнението с петифури и еклери

ДжудиДжуджи винаги е била привърженичка на нетрадиционните и алтернативни методи за решаване на проблемите си! Затова и сега е решила да бори внезапно връхлетялата я депресия не с хапчета, психотерапевти и разходки сред природата, а със …сладкиши.

Бившата светската хроникьорка и помощничка на  Гала в „На кафе”, все още не може да се примири с падането си от екран и факта, че буквално я изритаха от любимото й предаване.

Както маха бръчки с водорасли и мляко, така сега тя решила да лекува разклатените си нерви със сладкиши. Някъде била чувала, че сладкото предизвиква положителни мисли и зарежда организма с позитивизъм. И решила да го приложи на практика.

Тя била забелязана с гримьорката на предаването в елитна столична сладкарница на сладки приказки. И докато специалистката по макиажа отпивала от кафето си без захар и пиела само минерална вода, Джуджи погълнала лакомо парче торта, няколко петифури и три еклерчета.

Приятелката й я посъветвала меко и отдалече, че не бива да поглъща толкова много въглехидрати, но пухкавелката махнала с ръка и казала, че й действат лечебно и, че се чувства отлично.

Всъщност сладкотерапията действа единствено на закръглената й фигура, която се налива все повече и повече и Джуджи постепенно придобива силует на зряла круша. Но на Джуджанка не й пука. Съпругът й я харесвал всякак, дори да започне да се търкаля.

Въпреки огромните въглехидратни дози, с които се захранва обаче мъката й по предаването, което смяташе за свое така и не угасва.

Явно ще й трябват повече торти и пасти, за да я потуши, говорят в кулоарите на Нова телевизия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *