Преслава изплака: Гаврят се с мен в „Като две капки вода“!

Преслава Фреди
Неуспешен грим закопа Преслава още на първата имитация

Едно от най-грешните решения на фолк дивата Преслава е участието й в „Като две капки вода“,  казват нейни приятели.

Тя смятала да влезе в шоуто като звезда и да излезе като такава, дори вярвала, че ще победи. Изобщо не си представяла, че ще е толкова трудно да влиза в чужди кожи и да пее чужди песни.  Още с първата си имитация на Фреди Меркюри, фолк дивата се справи гласово добре, но гримьорите не можаха да я променят външно както трябва и тя заприлича на карикатура на покойната рок легенда.

Макар и да спечели с имитацията си на Тина Търнър, при останалите превъплъщения или нещо в грима не достигаше, или – в артистичните й умения. Когато трябваше да бъде Лейди Гага, Преслава откровено си призна, че не може да танцува и никога не танцува, а като се отпусне в някоя дискотека, всички й се смеят.

Спънатите крака й изиграха още една жестока шега. Особено при имитацията на Лейди Гага.

Като се добави и че няма добро произношение на английски, често Преси става за смях, а на последния лайв съвсем заслужено остана на последно място.

Като видя, че всичко това не е по силите й и непрекъснато се излага на сцената, Преслава се опита да излезе от шоуто, но договорът й е железен, а неустойките непосилни дори за паралийка като нея. Освен това продуцентите я заплашили, че ако избяга, имиджът й щял окончателно да рухне.

Кой ме караше да влизам, въздишала фолк примата пред приятелките си. Защо заради някакви 40 хиляди лева хонорар, жертвах три месеца от времето си, подлагам се на жестоки и безкрайни репетиции и накрая нищо не се получава както трябва, вайкала се звездата.

В добрите месеци тя можела да изкара 30 хилядарки само за седмица, а сега й се налага да се измъчва на сцената, да търпи иронията на журито и особено на Фънки и даже да отнася подигравки от феновете си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/qRAErqGazDA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Preslava e tapa I grozna putka.
    I bez da se grimira Petya prilicha na ZNOEN TRAVESTIT.

    Jalka ,primitiwbna provintzialistka…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *