Емануела стана ученичка на Кобилкина! Просвещава се как се правят Свирки!

Емануела рокляЕмануела неочаквано се оказа фенка на Наталия Кобилкина.

Певицата чете непрекъснато за изявите на сексоложката и  се учи от съветите й. Тя обръща особено внимание на онези, които засягат различните аспекти на практикуването на френска любов.

Даже наскоро фолкаджийката сподели крилат цитат на Кобилкина на страницата си във фейсбук. А цитатът гласеше, че по света ще има по-малко проблеми и агресия, ако всеки мъж сутрин се събужда  с хубава сви*ка, направена с много любов от жената до него.  Така той няма да е нервен, ядосан, настървен, а ще е спокоен, отпуснат, усмихнат и градивен.

„Казвай ги навреме  тези работи, бе Кобилкина!”, изкоментира  Емануела гениалното откритие на всезнаещата специалистка по креватните въпроси.

В думите на певицата има равни дози ирония и самоирония. С тези участия до късните часове на нощта, тя няма време за сутрешни ласки и така да буди мъжете, за да ги опитоми като агънца. Възможно е и това да е причината да губи всички мъже, на които е държала и те да я изоставят един след друг, разсъждават дружките й.

В момента обаче фолкаджийката твърдо е решила да не си търси мъж и да не се хваща с кого да е. Имам си двама сина, те са ми достатъчни като мъжко присъствие и грижите ми отиват по тях, заяви наскоро тя.

Затова, когато Емануела излиза да се забавлява, го прави само в женски компании и не допуска да й се пречкат в живота същества от другия пол.

Ще се влюбя пак, но този път в истинския, не в някой лигльо! Спирам да се хабя с неподходящи партньори, зарече се Емануела и засега спазва обещанието си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/OBBGwh0994s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Abe koj se jeni tezi dni za tapi, peeshti prostitutki?

    Mirizliwi, spermoljasali parztali sa tezi otwratitelni chalgadjiiki.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *