Мария Каварджикова от „Откраднат живот“ изряза с нож 20 години от лицето си! Виж тук!

откраднат МЗарияМаниите по красотата, пластичната хирургия и вечната младост не подминаха и една от главните героини в сериала „Откраднат живот“ Мария Каварджикова.

Наскоро звездата, която от години е прима на Народния театър празнува  60 годишен юбилей, на който изненада всички с необичайно свежия си вид.

Дамата, която се прочу с ролята на Евгения Генадиева в култовата медицинска тв. поредица, внезапно е върнала времето назад и сега прилича на 40-годишна.

Доскоро Мария използвала само традиционните начини за разкрасяване – ходела на козметик, хидратирала кожата си, правели си масажи и терапии с кремове и маски.

Вечер си слагала нощен крем, за да се поддържа в добра форма… и само това.

Но дали заради вечния сценичен грим, който трябва да носи в театъра, или просто от ЕГН-то, с времето лицето на Мария се набраздявало с все повече и повече бръчки… Докато в един момент не замязала на баба. Топ актрисата си е суетница и никак не искала да излиза такава на екран, особено след славната си история във филмите „Лавина“ и „Оркестър без име“.

откраднат жинотОсвен това измъченото й и сбръчкано лице никак не се харесвало на режисьорите и те деликатно започнали да й намекват, че не полага достатъчни грижи за себе си, а гримьорите хвърлят кански усилия, за да я приведат в приличен вид. С времето обаче намеците нараснали и се стигнало до директен ултиматум, с който буквално я задължили да поработи над себе си.

В момента по телевизията се излъчва втория сезон на сериала, а скоро започват снимките и на третия. И колкото и да е трагична ролята й, Каварджикова все пак не бивало да изглежда като призрак на екрана.

Затова и актрисата се решила и наскоро посетила клиниката на известен пластичен хирург. Какво са рязали и опъвали там не е ясно, но в момента тя излязла преобразена.

Колегите й просто не могат да я познаят, а в сериала еуфорично приветствали пълната й промяната. И даже дали на Мария за участието й в третия сезон много повече реплики, отколкото имаше досега.

„Доста се беше състарила, но вече изглежда добре и се гордеем с нея“, твърдят от екипа. А най-много се радват двамата й екранни сина – истинският и откраднатият!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *