Мара Отварачката и Гущеров загрявали до червено леглото всяка вечер

Мария ХристиянНеочаквани пикантни подробности от удобната и нажежена спалня на младото семейство Гущерови разказа фолкпевицата  Кали.

Бракът на Мария и на  Християн Гущеров сега е много добър и в основата му е само  силната им любов и гореща любов, категорична е Кали.
Тя е категорична, че Мария не е меркантилна, не търси изгода, а просто обожава мъжа си! И не само него, но и се*са между двамата. Тя буквално е пристрастена към се*са с мъжа си и го правят всеки ден, използват всяка свободна минута и така се зареждат с енергия, разказва  Кали  в телевизионно предаване.

Двете певици са  доста близки и най-вероятно новата г-жа Гущерова надълго и нашироко е обсъдила с нея подробности от интимния си живот. И е обяснила, че се чувства доволна и задоволена.

Кали не пропусна да разкаже,  че Мария приема като лична обида  нападките срещу Християн в медиите. Тя страда, защитава го и се гневи страшно много на честите гаври с наднормените килограми  на мъжа си. Той просто си бил пухкав, тя го наричала Мечо и си го харесвала такъв, какъвто е. Не можела да си го представи слаб.

„Не е толкова важно колко гънки имаш по тялото си, а колко са гънките  в мозъка ти, а Хриси има много и затова му завиждат“, пенела се често  Мара в спорове защо не накара мъжа си да отслабне.

https://youtu.be/sx8ytImqjiI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *