Иван шокиращо: Вихра разби психиката на дъщеря ни, за да ми отмъсти

ИванИван Христов може да прощава много неща, но няма да прости на бившата си съпруга Вихра, че месеци наред не му е позволявала да изобщо да вижда дъщеря им Ава.

Докато се развеждаха, а процесът продължи доста време, тя използвала Ава като оръжие и не му давала да се приближи до нея, а в медиите тръбяла, че е лош баща и не идва да я вижда. Тя смаза психически и мен и детето. Обремени го, като му наговори куп лоши неща за мен, изкара ме какъв ли не, превръщаше момиченцето ни в щит и средство за борба.

По време на бягството на Иван от задушаваща го съпруга, Ава била едва на 6 годинки. Тогава Вихра тотално забранила на продуцента да се доближава до детето си, докато съдът не реши какво права има.

Аз съм й баща. Имах равни права с майката, след като нямаше никакво съдебно решение.

Имаше един период, в който нито тя ми вдигаше телефона, нито даваше да чуя дъщеря ни. Стигна се дотам, че обикалях като престъпник край детската градина, за да видя детето си. Директорката ми позволяваше да му се порадвам и да поговоря с него, а бившата ми жена след това поиска уволнението на директорката, като разбра, че ме е пускала да поиграя с дъщеря си.

Вихра дори ми прати призовка за дело за ограничителна заповед да не се виждам с тях и да не ги доближавам. Разбира се такова дело нямаше и не можеше и да има.

Припомняме, че Иван се влюби в приятелката на Вихра Ирина Тенчева и внезапно се изнесе от къщи. Вихра се почувства двойно предадена и започна да дава интервюта по всички телевизии какъв ужасен съпруг е имала.

След развода Иван се ожени за Ирина и си родиха син Самуил. Сега Ава му гостува два пъти месечно през уикендите и играе с братчето си, но баща и дъщеря са изгубили години, в които не са могли да контактуват нормално.

И това Иван не иска да прости.

https://youtu.be/m8Ec2m2dwto

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *