Дарин Ангелов се закле във вечна вярност на бившата на Тачо

ДаринДни преди Коледа актьорът Дарин Ангелов, който се оказа и отличен танцьор  се ожени тайно за любимата си Антония Русева.

Ангелов успя да се покрие от медиите и да не превърне личното си тържество в цирк.  Там присъстваха само негови и на младоженката приятели и роднини. След като си спретнаха луд купон и си казаха „да“, щастливите младоженци  веднага след Коледа ще отидат на меден месец, като крият и къде ще бъде той.

Антония Русева беше една от многобройните бръмчалки, която успя преди време успешно да завърти главата на доста оборотния Тачо. Но бързо се разочарова от него и тръгна да си търси по-сериозен мъж. Само че стана известна точно заради връзката си с плейбоя на Жени Калканджиева.

Връзката приключи бързо и Антония се спря на не толкова печално известния Дарин, който е хем красавец, хем дава много за любовта и я цени. Двойката се  сгоди още през лятото на скромно тържество и даже планираше романтична  сватба на плажа, обаче не можаха да  подготвят толкова бързо, освен това Дарин имаше много служебни ангажименти. Затова си казаха да в първия удобен момент през декември, когато не е обичайното време за венчавки.

Антония признава, че Дарин я изненадал страшно и наистина бил непоправим романтик. Той и дал кълбо с прежда и я накарал да проследи нишката, която била доста объркана и усукана. През няколко стаи в края на конеца имало вързани пръстен и роза. Дамата страшно се трогнала и му се заклела в любов. Още на другия ден те се сгодили на парти в Лозенец.

https://youtu.be/2UNr0Ve-Hsc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *