Андреа накара туркини да скрият мъжете си от ревност

Андреа турцияТежки поражения нанесе Андреа на ревниви туркини, стана ясно от признанията на една от местните съпруги.

Това се случи  в едно от най-гледаните турски предавания „Дом на булки“, което пък се излъчва по една от най-рейтинговите телевизии в Турция. Там пускали откъси от концерта на фолкфурията, който тя изнесе наскоро в Истанбул.

Една от гостенките в предаването направи неочаквано признание, че двамата със съпруга й  много  харесвали нашенката и песните й и били едни от най-големите й фенове. Често си ги слушали вкъщи, но не ги пускали на видео, защото съпругът й се захласвал по формите на Андреа, а само на звуков носител.

Когато Бюшра разбрала, че Андреа ще изнесе  концерт в Истанбул, страшно се зарадвала, но размислила. Дълго се чудила и накрая скрила този факт от мъж си, тъй като била много ревнива. Срам ме е да го призная, но честно казано, толкова е хубава и пластична и така добре пее, че може да замае главата на всеки мъж, а аз моя не си го давам, казала в пряк ефир туркинята.

Това предизвикало смях в студиото, където пуснали песен на разголената певица.

Все пак комшийските нрави са по-строги и жените ненапразно ревнуват. Гола фолкаджийка си е е истинско предизвикателство за мъжете там.

https://youtu.be/CcS7rs5FK7w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *