Любо от „Те“ Осиновява Дете! Ще го гледа с Любовника си!

Любо КировПевецът Любо Киров е решил да направи радикална промяна в живота си.

Подобно на колежката си Люси Дяковска, той иска да си осинови дете, което ще гледа  с дългогодишния си любовник Марин Колев.

Двамата отдавна са истинска семейна двойка, живеят кротко заедно, пасват си във всяко едно отношение и Любо чувствал единствено липсата на дете, на което двамата да дадат много обич и грижи.

„Ще си живее като цар. Ще има всичко, ще го обичаме, ще го обгрижваме, ще намери при нас истинско семейство“, твърди певецът.

Идеята да стане татко я имал от няколко години, но преди една във връзката му имало инфарктен момент. Тя едва не се разпаднала. Двамата с Марин се скарали за нещо незначително, после кавгата станала толкова сериозна, че Колев си събрал багажа и се изнесъл. Любовта им обаче се оказала по-силна от сръднята и скоро двамата се извинили един на друг, простили си и отново заживели заедно.

Според Любо едно общо дете ще ги сплоти и покрай грижите за него няма да имат време за сръдни и цупеници. Партньорът му бил съгласен и също бил обзет от копнеж по някое мъниче, което да щъпурка из апартамента и да предаде нов смисъл на връзката им.

Проблемът в цялата тази идилия е, че българските служби по осиновяване са много строги и гледат осиновителите под лупа. Как ще бъде дадено дете на подобна двойка в документите не е уточнено.

Люси Дяковска също има проблеми с осиновяването, макар че е жена. А двама мъже да станат родители ще бъде прецедент за България, макар в западната част на Европа това да си е масова практика и никой не се впечатлява какви като сексуалност са осиновителите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Q9E2buctsEw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *