Любов несподелена! Джорджано открадна сръбска песен и я посвети на Преслава

ДжорджаноИнтернет чудото Джорджано най-безсрамно обра сръбската легенда Драгана Миркович.

Мълчаливият брадър набързо направи негов кавър на хита й „Плачи, земльо“ и спретна парче, възхваляващо родната ни фолк звезда Преслава.

Джорджано буквално е записал свой текст върху оригиналната музика, в който засипва с хвалби изпълнителката на „Водка с утеха“. На нашето момче и през ум не му е минало да  иска авторските права от продуцента на  сръбкинята и даже е съмнително дали знае, че съществува нещо такова като авторски права. Пък и има от кого да се учи –  „Плачи, земльо“ безспорно е най-крадената песен на Драгана от нашенски изпълнители, а певицата се е отказала да ги гони заради авторството и ги е оставила да правят каквото си искат. Така че срамежливият младеж не е първият и вероятно няма да е последният.

Преслава пък е леко стъписана и  все още не е дала изявление как приема факта, че  Джорджано я е възпял в специална песен. Най-вероятно го е приела като шега, или просто не е обърнала внимание.

След излизането си от  „ВИП брадър“ двамата се видяха на нейно участие в Стара Загора, на което младият рапър специално отиде, въпреки че не обича чалгата. Двамата си направиха  селфи, което Джорджано сигурно ще пази цял живот, а нищо чудно и от него да направи песен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. да те е*а в гея… От теб нищо не става….. малоумник, нещастник….. иди се гръмни.
    Не си познал с кого ще се подиграваш бе мършо,.. като те сбарам такъв бой ще ти лепна…. Просто не си познал, че ще се подиграваш с драгана, ни най – малко с “Placi Zemljo“ … просто ще си платиш!

    Ти, Хандрея, Преслава, Джена , Галена, Цветелина Янева, Яница, Анелия и всички останали мръсни, миризливи,грозни напълнени с силикон до гушата боклуци горете в АДА!!! за там сте!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *