Зуека тръгна на работа със сина си!

Зуека и АннаЗуека и Ани тръгнаха на  работа с невръстния си син Стефан. Ани се върнала да работи почасово за Маги Халваджиян и често нямала на кого да остави малкия Стефан, затова го взимала със себе си.

Колегите им пък нямали нищо против. Младежът, който е на годинка и половина бил кротък, не плачел, но вършеел из цялото студио, или лазел по мокета, когато му подхвърляли по някоя играчка. Голям сладур е, разведрява обстановката, смеем се с него, твърдят от екипа.

Зуека се  върна след лятната  отпуска доста подмладен и с шест кила по-малко. Той нямаше излишни килограми за сваляне, но се включил от солидарност към диетата на Ани, която доста напълня след раждането и искаше да влезе във форма. Така вкара във форма и съпруга си той е много по-енергичен и танцува доста по-добре в „Господари на ефира“от Рачков, който доста се е поналял.

Васил Василев-Зуека е свалил и шест кила и изглежда подмладен от средиземноморската кухня, която с месеци хапвали  с Ани в Испания, където били на гости  на роднините му. Родата била щастлива да се запознае с малкия му син и новата му съпруга.

Научихме се да готвим морски дарове, правим ги даже по-добре от тях, удари се в гърдите актьорът.

Той обаче има сериозни проблеми с дъщеря си от първия си брак – Девина. Тя иска да продължи образованието си в Испания, а баща й е категоричен, че трябва да остане в България и да пробва да си намери мястото в родината. Има заложби, умна е, не й трябва отсега да ходи в чужбина, кахъри са бащата, който е на мнение, че имаш ли талант и знания, няма значение къде ще учиш и си длъжен първо да пробваш в родината си. И да си по-близко до родителите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *