Любовникът на Митко Динев скочи срещу Емануела, нарече я лека жена

Ilian-Iliev-12След като  Емануела буквално застреля бившия си любим  Димитър Динев и издаде, че има любовна връзка с  модела и актьора Илиан Илиев, младият нежен мъж се втурна да мъсти за наранената чест на приятеля си Динев.

Той не можа да понесе, че тя обяви, че разполага с интимни снимки на двамата и че в момента живеят уж приятелски в апартамента на Димитър в столицата. Отмъстителният Илиян започна да търси начин за разплата и го съзря в поведението на певицата в „Черешката на тортата“.

Емануела Гери целувка
Емануела се целуна и с Гери Дончева, но явно това не притесни Илиан

За да не излезе, че си е нарочил само нея, той изля „чувствата“ си върху всички участници, като пропусна само рапъра Вензи. В специално унищожително изказване във Фейсбук, Илиев определи Бориса Тютюнджиева и Емануела като леки жени. Двете били срам за предаването и не ги давали толкова в кухнята пред печката, колкото как се занасят с този или онзи.

Гневната му публикация заклеймява  лекото според него поведение на Емануела в риалитито и е с помпозното заглавие  „Гордостта да си ку*ва“. Там обръща сериозно внимание на закачките, които си разменят Джино и фолкаджийката и страстната им целувка.  Нека ги посочим с пръст и да ги  изобличим пред всички, пише Илиян с тон на партиен секретар отпреди 50 години.  Това е шоу за готвене и посрещане на гости, а не за лигавщини и целувки в ефир. Не може да се запознаеш с един човек предния ден, а на другия той вече да ти рине снега от терасата, да се снима с детето ти и да ти залепя страстни целувки пред цяла България, а ти дори да не се дърпаш поне от приличие.

Не може Бориса да се радва на това и да разсъждава, че е нормално, подканяйки двойката Емануела – Джино да се вземе!

Като добавим и превзето-налудничавото поведение на „консомето“ /Гери Дончева/ такова предаване е вредно да се излъчва  в национален ефир! – категоричен е  Илиев.

Вярно е, че Гери Дончева се скъса от превземки, че Емануела си позволи доста фриволно държание с Джино, а Бориса се държеше като сватовница, но фактът, че това го пише човек, който не е еталон за поведение в обществото, прави изказването му (на Илиан Илиев- б. р.) тенденциозно и даже комично!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/SyqoSW42K2Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *