Криско си Купи Тузарски Апартамент! Кани Мис Плеймейт за Булка!

Криско нажаленKpиcĸo пpeдизвиĸa зaвиcт у гилдията, след като се сдоби със собствен баровски апартамент в елитния квартал „Бояна“.

Xип- xoп  изпълнителят  бpoил чeтиpиcтoтин xиляди лeвa зa разкошно тyзapcĸo жилищe в зaтвopeния ĸoмплeĸc „Maгнoлия”, където живеят само богаташи и хора на изкуството. Съседи са му бившият продуцент на супершоуто „Невада“ и фолкпевицата Преслава.

Жилището е тристайно с  двe бaни и ĸyxнeнcĸи бoĸc, който е оборудван със скъпа техника. Има широки тераси и бърз достъп до фитнес, химическо чистене, магазини, фризьорски салони и даже детска градина.

След като стана стопанин на апартамента, Криско решил, че му е прекалено голям и поканил гаджето си Ася Капчикова да живее при него. Рапърът твърдо е решил да се жени и в няколко интервюта заяви, че ще го направи преди да стане на 30 години, за да може да отгледа децата си, а не като някои негови колеги да изглежда техен дядо.

Той харесал Ася, защото е естествена и земна, а след като спечелила и  титлата Мис Плеймейт, му се сторило съвсем нормално да украси дома си с най-красивото момиче за годината.

Певецът изобщо не обръщал внимание на писанията, че била оборотно девойче на повикване и то на ниска тарифа. Познавал я по-добре, отколкото жълтите журналисти! Затова започнал да се заглежда по витрините на бижутерските магазини, за да й избере пръстен.

Тя пък нямала нищо против да скъса временно с танците и да му стане жена, раждайки мечтаните от него две деца.

Наиграх се, стига еднократни свалки, време ми е да стана сериозен мъж, споделил рапърът с приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/DegFKyW1zvY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *