Апетитно! Ани Цолова си Натъпка Балконите със Силикон

Ани ЦГорещи сцени се разиграват в кулоарите на Нова телевизия и повечето от служителите уж неволно се отъркват в Ани Цолова, или я оглеждат с широко отворени очи отстрани.

Причината е неочаквано наедрелият бюст на водещата, който привлича като  магнит погледите на всички. А зрителите буквално се залепят пред екрана.

Досега  Ани Цолова се нареждаше в категорията на средно надарените и не можеше да се похвали със солидна гръдна обиколка. В зависимост от дрехите, които обличаше, тя ту подчертаваше скромните си прелести, ту пък ги прикриваше и те изобщо не се забелязваха.  От известно време насам обаче блузките й са на път да се скъсат, а копчетата на сакото да изхвръкнат под напора на две солидно закръглени бомби.

Откъде се появиха тези балкони у Цолова, питат се колегите й. Досега не забелязвахме има ли бюст или няма, а сега буквално ще ни избоде очите!

В кулоарите на телевизията вече броди клюка, която се разнася от ухо на ухо и твърди, че екранната партньорка  на Виктор Николаев тайно се  се е подложила на  пластична операция и си е притурила  няколко кубика силикон в пазвата, за да я закръгли примамливо. Те обаче се чудят кога е направила това, след като при такава операция се лежи в болница няколко дни, а Цолова е нон стоп на екран. Вероятно е някакъв нов метод, гадаят по-плоските дами в медията.

Други обаче са категорични, че тя просто пак е напълняла, а това винаги се отразява на бюста, ханша и корема. Те си спомнят времето, когато водещата беше доста закръглена и с много диети успя да свали килограмите.

Въпрос на сутиен, клатят глави най-прагматичните. Има такива марки с подплънки, че могат да накарат всеки бюст на изглежда като на Памела Андерсън. Нищо чудно Цолова да си е купила такъв, за да си вдига рейтинга пред мъжката част от аудиторията.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/HtU6MKVqvMM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *