Ани Цолова се развежда, завъртяла любов с колега?

0

Ани Цолова и ВикторВодещата на сутрешния блок на Нова телевизия Ани Цолова е решила твърдо да се  разведе.

Точно обърканият  й личен живот е причина Цолова да се явява на екрана в неугледен и недоспал вид седмици наред. Тя се оправдава с преумората, но в същото време Виктор Николаев изглежда като изваден от кутийка.

В социалните мрежи и форумите на телевизията непрекъснато се коментира агресивният и нападателен тон, с който Ани води предаването всяка сутрин. Тя се върти на стола като нервна лелка, подскача засегнато и нетърпеливо и се заяжда с гостите  за най-малкото нещо, понякога за незначителна подробност. Често заядливите  й забележки изненадват даже екранния й партньор Виктор Николаев.

Според коментарите в дискусията на Нова, нито гостите, политици, известни личности, нито пък зрителите са виновни за нейните семейни драми и тя няма право да излива киселото си настроение върху тях.

Даже един от коментарите гласи – толкова се е занемарила и е побесняла, че ако трябва да си избирам партньорка за една нощ, бих предпочел Люба Кулезич.

В медийните среди се говори, че една от причините за приближаващия развод е тайна афера на Цолова с неин колега, която обаче не могли да скрият.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *