Лъчо Мозъка, чийто Син беше в Колата, Убила Милен Цветков – ЛИЦЕТО НА ГЕРБ:

Лъчезар Иванов, чийто син е бил в колата, убила Милен Цветков, е пет мандата депутат от ГЕРБ. В обществото е по-известен с прякора си Лъчо Мозъка, Той влезе в политиката през 2009 г. като личен избор на Бойко Борисов заради това, че му е бил джипи в Банкя. След което Баце си го направи и зам. председател на Народното събрание.

Още с влизането си в НС Мозъка се овъртя в цяла поредица от скандали. Последният такъв беше когато се опита да прокара закон, който да позволи на частните болници, ведно с фармацевтичната мафия да доизточат Здравната каса.

През 2009 г. с писмо до американското посолство дъшеря му го обвини, че я пребивал системно. В домашно насилие го обвини и съпругата му. Тогава Иванов се оправда, че обвиненията били заради предстоящия развод.

През 2010 г. журналисти от бТВ организираха провокативна скрита камера с депутатите, като от името на мобилен оператор ги поканиха в работно време да получат подарък телефон „Верту“ на стойност от 8000 лева с камъни Сваровски (така пишеше в мнимите покани). Един от депутатите, които първа кипра изтичаха да си получат „подаръка“, беше Лъчо Мозъка. Впоследствие се оказа, че във връчените им кутии няма скъп телефон, а по кило мандарини на калпак.

През същата 2009 г. името на Лъчезар Иванов беше замесено и в друг един скандал- т. нар. поправка „Мери Джейн“ в Закона за наркотичните вещества. В „Държавен вестник“ беше публикуван текст, без да е приет от депутатите, който позволява използването на изображения на наркотици с рекламна цел. По това време Лъчазар Иванов беше шеф на здравната комисия. Поправката беше наречена лобистка.

Само преди 4 месеца пък ГЕРБ гласуваха много странни промени в закона за пътищата, с които се намаляват наказанията за дрогирани водачи. „Лъчезар Иванов лично тогава ме дръпна настрана с гореща молба парламентарната група на БСП да подкрепяла тези поправки. Аз естествено отказах, но… каква наглост…“, коментира впоследствие Корнелия Нинова.

През 2012 г. лъсна друг скандал с Иванов. Разбра се, че за да стане доцент в Медицинския университет Мозъка най-нагло е преписал научни публикации на пенсионирания проф. Любомир Иванов, бивш директор на Националния център по опазване на общественото здраве. Лъчо представил пред комисията като свои изплагиатствани трудове на уважавания професор. Инициалите на двамата съвпадат. Тогава депутатът се оправда, че е допуснал техническа грешка и отрече да се е опитвал да заблуди комисията. Три години по-късно се оказа, че Иванов, въпреки излагацията с откраднатата дисертация, все пак е станал доцент. Тогава млади лекари попитаха как е станало това, след като Лъчезар Иванов през целия си живот, та до ден днешен, не е написал нито една публикация с научна стойност.

През 2014 година, 17-годишният му тогава син Георги е арестуван за грабеж на бензиностанция. От години момчето има проблеми с наркотиците! На този Великден същият Георги е бил в колата, която уби журналиста Милен Цветков. И бяга позорно. Впоследствие полицията го задържа и разпита. Днес Лъчазар Иванов се отрече от сина си. За да спаси политическата си кариера или … и статуквото на ГЕРБ. Също като шефа си Борисов. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Боклук, един от боклуците управляващи България. Същият за власт и пари е готов да се откаже и от сина си. Това е непростимо. Какъв изрод трябва да си , за да се откажеш от най милото си.

  2. Цялата тази мътилка около убийството на Милен Цветков едва ли някога ще се изясни!Това може да е поръчково убийство-с един куршум 2 заека-Милен Цветков и доликвидирането на Винпром Карнобат-фирмата на Миньо Стайков,когото също почти убиха чрез следствието и затвора и чиято вина явно беше ,че подкрепя БСП.Това би могло да означава,че момчето на Десислава Пешева-Николова,сегашен изпълнителен директор на Винпром Карнобат/!/,може би не е бил зад волана-следствието заяви,че ще се разследва кой е бил зад волана от тримата които са били в колата.Едва ли човек „зареден“ с толкова вида наркотици е в състояние да е буден,а камо ли да кара!Ами ако е карал някой друг?

  3. КАСКЕТА БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И ХУНТАТА МУ ГЕРБ ЩЕ ГО ИЗМЪКНАТ КАТО УБИЕЦА ДЖОК

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *