Защо Швеция вбеси ЕС и САЩ!

Политиците и „експертите“ на глобалната олигархия и платените им медии в цял свят в момента хвърлят мощна канонада от огън и жупел срещу Швеция. Но не защото са притеснени, че с отказа си да въведе каквито и да е мерки срещу коронавируса, населението й масово ще измре. А защото с това си решение и последвалите от него резултати, Швеция тотално дискредитира тези диктаторски мерки като напълно излишни и дори вредни!

Швеция е единствената свободна страна в Европа през последния месец. Въпреки непрекъснатия обстрел от политици, псевдо-учени, милионери, СЗО и под тотален медиен натиск., нейното правителство категорично отказва да се поддаде на всеобщата психоза и да ограничи основните права и свободи на гражданите си по модела на целия останал свят.

На първата графика виждате карта на страните в Европа, отразяваща статистическото отклонение от средната смъртност за седмица 15 на 2020 г. (миналата). Забелязвате ли колко ниска е смъртността от коронавирус в Швеция, сравнена с тази в останалите европейски страни?

Графика – 1

На втората графика виждате класация на държавите в света по брой починали от коронавирус на 1 милион население. Забелязвате ли колко „зле“ се представя свободна Швеция в сравнение с тотално барикадираните от вече месец останали страни в ЕС?

Ако не виждате колко са зле шведите, не се притеснявайте – не сте единствен.

Графика- 2

Но политиците, „експертите“, СЗО и подопечните на глобалната олигархия медии беснеят срещу скандинавската страна. За това, че не вярват в коронавируса и без мерки се справят най-добре в Европа.

Мерки, чиито зловещи странични ефекти тепърва ще усетим на гърба си: икономически срив, безработица и тоталното побъркване на населението. Все резултати, които ще имат изключително тежки дългосрочни последствия в Европа и в света… Но не и в нормална Швеция! Дали пък не е защото хората там не са овце…? Skandalno.net

Боян Рашев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Сигурно има значение и температурата в страната, известно е, че в Швеция е доста по-студено , отколкото в останалите страни на Европа, а корона вирусът не е любител на студа.

  2. Не заради студа драга Ани,ами заради трезвите глави на шведите,а корона вирусът не вирее там където хората не са загубили здравият си разум и не робуват на страха!А такива освен Швеция са много малко,но все пак ги има-такива са Швеция,Беларус,Черна гора,Туркменистан,Северна Корея,отчасти Виетнам,навярно има и други!Ако знаете и други моля посочете ги!

  3. Да. Хубаво е да се върнем днес и да погледнем как седят нещата. Шведите са в топ 10 , и на 7-мо място ако изключим Сан Марино, по смъртност на глава от населението. Честито на умните, напредничави инакомислещи.

  4. И защо, по дяволите, не виждам никъде час и дата на тази публикация. И сменете цветовата тема на сайта си в нещо болезнено ярко жълто, за да отговаря на политиките и направлението на редакцията ви!

  5. Евгенчо,добре е да направиш справка какво препоръчва СЗО по повод маските и ръкавиците/всеки ден излизаше в медиите/-да се носят само от лекари в контакт с болни и на хора в контакт с болни!Само ,че мисля че вместо това ,СЗО трябва да препоръча ограничителни мерки за всички като теб с малък умствен багаж-да ви препоръча настойници,като на бавноразвиващите се,ала няма да има откъде да се намерят,тъй като масата са като теб!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *