Лунната диета помогнала на Лили Иванова да е вечно млада

Лили голяма1Още преди две десетилетия Лили Иванова  научила как може да се възползва от различните лунните фази, за да помага на тялото си да изглежда добре.

Тя и  до днес спазва  лунния календар, твърдят нейни близки. Лили задължително и стриктно спазвала пълна диета  по пълнолуние, като пиела  само топла вода, с която да  пречиства тялото си. Веднага след  пълнолуние пък, правела всякакви разкрасителни процедури, за опази еластичността на кожата си. Пак с Луната звездата се съобразявала, когато подстригвала или оформяла  косата си и така тя растяла гъста и здрава.

Козметиците и фризьорите й  са свикнали отдавна с този неин каприз и са сигурни, че той наистина помага на Лили да изглежда така добре на нейната възраст. Дори започнали да го препоръчват на другите си клиенти, защото наистина видяли, че има значение в каква фаза е Луната за растежа на кожата и косата, разказват  запознати с режима на примата.

Друг метод  на Лили Иванова от близо 30 години е всяка сутрин  да пие чаша топла вода на гладно. Тя предварително преварява течността и после я загрява в кана. Водата трябва да е гореща и се  изпивала на бавни глътки. Така тя „къпела“вътрешните си органи и забързвала  обмяната на веществата.  Вечер преди лягане тя  пък пиела по 1 чаша хладка вода с изцеден половин лимон.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *