Луна Наследи Приказно Богатство от Покойният си Турски Любовник!

ЛунаЛуна се превърна в приказно богата наследница след смъртта на турския си любовник Мехмед Трапджъ.

След като отворили завещанието му, близките видели, че няма да наследят цялото му богатство и част от него е оставено на българската фолкаджийка.  Познанството между двамата е  от близо 20 години. Милионерът бил лудо влюбен в нашенката, която мятала гюбеци и топлела старините му. През повечето време той гледал не нея, а клиповете й, но сърцето му се топлело от радост, а тя пък му позволила да я обича колкото си иска и както си иска.

Точно заради тази крепка дружба тя стояла настрани от бурни любовни авантюри, няма собствени деца и макар и рядко да се появява на сцената през последните години, има достатъчно средства да живее като принцеса.

Изпълнителката на „Искам го, стискам го“ напълно си заслужила  добро място в завещанието на 88-годишния Мехмед.  Кръвните му роднини обаче били повече от шокирани.

Покойният турски любовник - милионер на Луна Мехмед Трапджъ
Покойният турски любовник – милионер на Луна Мехмед Трапджъ

Луна трябвало да получи  1,7 милиона евро еднократна сума от богатството му, плюс голям апартамент близо 200 квадрата в суперлуксозна  кооперация в центъра  на Истанбул. Това било любовното им гнездо и двамата се срещали точно в този апартамент. Или в другия –  90 квадрата в курорта Анталия, който се водел ваканционен за двамата. Брокери набързо изчислиха, че само жилището в Истанбул струвало около 1,5 милиона евро, а целият дял от наследството на Мехмед общо е 4 милиона.

Децата и внуците на Трапджъ обаче са решили да бранят наследството с нокти и зъби и най-вече с добри адвокати. Те се чувствали ощетени, че милионерът пилеел приживе парите си по разни палави мадами и на всичкото отгоре и след смъртта си искал още да ги хрантути.

От своя страна във ВИП Брадър певицата отрече да е познавала какъвто и да било турски милионер и каза, че това са просто измислици. Макар че никой от зрителите не успя да разбере кога тя казва истината и кога лъже.

Сега била заета с предизборната си кампания за президент и нямала намерение да коментира разни завещания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/bq-wGgUKM5E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *